Mit tegyek, ha az éjszaka ellopták a beteg kutyámat a terszról és reggel 3.30-kor vettem észre? Kinek lehet jelenteni? Mit csinálnátok, ha van feltételezett gyanusítottatok?
A fene a száját mindnek! jajj Istenem de csúnyát akartam irni.....:@ Szerintem megkéne tudnod,hogy hol lakik az orvos attol az ismerosodtol vagy valahonnan és komolyan elkéne menned,megnézni,hogy ottvan e a kutyus. max visszalopod:D én tutira ezt tenném! Sajnos most más nem jut eszembe! Majd irj,hogy mi a fejlemény!Elore is nagyon Sok Szerencsét kívánok a kutyus megtalálásához!
Clau
Az injekciótól mindenképpen jobban lett hacsak rövid időre is, valakinek megtetszett és elcsalta. ennyi.Az orvos azért mondta h majd meg lehet csinálni mert ilyen rossz állapotban nem lehet ivartalanítani, ez normális. És az is rendes volt tőle h nem kellett ma fizetned, a bizalom jele, elvégre otthagyott nálad egy kiszállási és 2 injekció díját. Azért sem tudta megmondani mennyibe fog kerülni mert lehet h másnap rosszabbul lesz és több költség lesz mint amit betippelt elölre vagy épp ellenkezőleg, ezért ilyen esetekben nem szoktak elölre számolni.
Te meg meggyanusítod.
Nem hiszem, hogy az orvos lopta volna el. Már nem fiatal kutya, sőt most még beteg is szegény, eladni nem tudja. Golden retrievert tud szerezni bárhol ingyen, fiatalabbat és egészségeset is. Miért vitte volna el? Sokkal valószínűbb,. hogy olyanok lopták el, akik nem értenek a kutyákhoz, annyit láttak, hogy szép és nyugodt kutya.
Ne kezdj el nyíltan vádaskodni az orvos ellen. A feljelentés jó dolog, de ne várj tőle sok mindent. Ajánlj fel egy összeget érte, ilyenkor ezt szokták várni a kedves "megtalálók".
Én sem hiszem, hogy az orvos lopta el. Ha ilyen kitelik tőle, akkor simán elkérte volna a pénzt is. (bár lehet)
Inkább valaki más vihette el. Szólhatsz a rendőrségnek, de sajnos az ilyen ügyekkel nem nagyon foglakoznak. Mondván "az csak egy kutya"
Nem tudom, szerintem plakátold ki, írd rá, hogy beteg, hátha valaki felismeri, látta valahol. Remélem sikerül megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!