Mit tegyek, ha az éjszaka ellopták a beteg kutyámat a terszról és reggel 3.30-kor vettem észre? Kinek lehet jelenteni? Mit csinálnátok, ha van feltételezett gyanusítottatok?
A labrador nagyon szeret csavarogni,bárhol kiszökik,az enyém simán átmássza szó szerint a 2,5 méteres kerítést.
Szerintem jobban lett és kicsit el ment körül nézni.:)
Örülök,hogy előkerült.Legyen benne sok örömöd!
Goldenről van szó, nem labradorról.., nem?
Lehet elszökött, és kivették a nyakörvét, ha barátságos. Vagy ellopták, észreveték, h beteg, és visszavitték, a nyakörvet megtartották. Mindegy, fő, hogy megvan!
Ja bocsánat,tényleg golden.
Retriver mindkettő ezért zavarodtam bele...:)
Megvan , de sajnos nincs jól. AZ orvos is aggódik. Most már gennyes méhgyulladása van. Eddig csak zárt szájas gyulladása volt, most már a genny is folyik belőle:(
Már semmit nem eszik és inni sem sokat. Tegnap 2x hányt, miután vizet ivott. Adtam neki hányáscsillapítót és tölcsérrel bele töltöttem egy kis vitamint és vizet. Ez benne maradt. Nagyon aggódom. Milyen eséllyel gyógyítható kutyáknál ez a betegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!