Mi a véleményetek a cigánygyilkosságok feltételezett elkövetőiről?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 19:38
2/26 anonim válasza:
Olyan, amilyen az egész ügy,KAMU.
3/26 anonim válasza:
Gyáva,aljas férgek,Megérdemelnék a halálbüntetést is!Nem vagyok cigánypárti,de embereket,gyerekeket orvul lelőni,
csak a legnagyobb gazemberek képesek.
4/26 anonim válasza:
Az hogy gazemberek, de szerintem nem is ők voltak, de még ha ők is voltak valami nekem itt nagyon furcsa. Melyik "aljas náci, rasszista gyilkos" él 1,5 évig kibucban IZRAELBEN?
5/26 anonim válasza:
Valahogy nekem nagyon gyanús az egész. Nemtudom miért, de nekem ennek nagyon mese-szaga van, "faluban szkinhed volt a beceneve", pff, persze, esetleg hogy a kocsmában bubónak hívták az már nem érdekes.
Az a rohadt gyanús h rasszizmusról magyaráztak folyton, erre pont találnak 4 kopaszt.....pont, nehogy kiderüljön a "szent" rendőrségről h csak rájuk kente....
Gyanús
6/26 anonim válasza:
Fura...azt hittem , csak nekem tűnt fel...
7/26 Zoli 19 válasza:
elmesélem nektek, hogy több ember vezeti a nyomozást, köztük én, neveket nem kell említeni, és nem kell firtatni a dolgot, a lényeg az hogy ez egy cigány leszámolás volt, és a cigány lefizette a rendőrt hogy halgasson. És amelett adott a parasztnak pár 100 ezret hogy őt vehessék elő, ő bejött a kapitányságra, és feladta megát, hogy "haladjon az ügy" az interpol ránk van állva...
8/26 anonim válasza:
Miért az érdekel téged, hogy a feltételezett elkövetőkről mi a mások véleménye,
miért nem az, hogy a valódi elkövetőkről milyen véleménnyel vannak?
10/26 anonim válasza:
Ez a cigánygyilkosságosdi alapjaiban egy nagy színház, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!