Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek most ebben a...

Szerintetek most ebben a helyzetben ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az első kocsim, és elmentünk 2 haverral bulizni, kicsit berúgtunk, és az egyik haverom valami beszólt 3 idegen csávónak. Az egyik meg belerúgott a kocsimba, nagyon eldurrant az agyam, és a lényeg hogy a végén eltörtem a gyerek állkapcsát, mentő vitte el. Rendőrségi ügy lett belőle. Szerintetek ezért most kaphatok valamit? Mert ő volt a hibás, ő rúgott bele a kocsimba, amit nem nagyon tolerálok.

2012. nov. 22. 15:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
39%

1. Én annak a híve vagyok, hogy szemet szemért, fogat fogért. Te 100X nagyobb kárt okoztál neki, mint ő neked. Az lett volna korrekt, ha kifizetteted vele a sérülést.

2. Verekedésből nagyon rossz dolgok is kisülhetnek, úgy hogy az embernek nem is áll szándékában nagy kárt okozni, de mégis megtörténik. EZÉRT NEM VEREKSZÜNK!! Nekem agyrázkódásom volt, és a mai napig emlékszem, ahogy a fejem lecsapódik a földhöz és az agyam elmozdul a helyéről. Tenk jú. Azóta megfogadtam, SOHA semmiért nem állok le senkivel verekedni.

Azért van benned némi megbánás?

Lehet, hogy szegény csak arcoskodni akart, te meg szétverted a fejét. Ez se nem férfias, se nem emberi viselkedés!

2012. nov. 27. 12:05
 32/32 anonim ***** válasza:
44%
Hát utolsó, nekem meg az a véleményem, hogy h arcoskodik, akkor ő is verekedni akar. Az meg hogy mégsem ő bizonyul erősebbnek már a saját hibája. Meg is érdemli, amit kapott. Itt írogatjátok, hogy ki kell vele fizettetni a kárt. Ti komolyan veszitek ez, vagy csak vicces kedvetekben vagytok? Szerintetek tényleg kifizetné? Nem hiszem. Az más kérdés, hogy nem kellett volna eltörni az állkapcsát, de a pofon az járt neki. Így sikerült, hát ez van. Itt egy élő példa, mégpedig az előttem válaszoló. Ő megtanulta, hogy nem szabad verekedni. Talán ez az ember is megtanulta, hogy fájdalmas lehet, ha más tulajdonát rugdossa.
2012. nov. 27. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!