Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek most ebben a...

Szerintetek most ebben a helyzetben ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az első kocsim, és elmentünk 2 haverral bulizni, kicsit berúgtunk, és az egyik haverom valami beszólt 3 idegen csávónak. Az egyik meg belerúgott a kocsimba, nagyon eldurrant az agyam, és a lényeg hogy a végén eltörtem a gyerek állkapcsát, mentő vitte el. Rendőrségi ügy lett belőle. Szerintetek ezért most kaphatok valamit? Mert ő volt a hibás, ő rúgott bele a kocsimba, amit nem nagyon tolerálok.

2012. nov. 22. 15:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány telepata van itt, aki tudja irányítani a haverja megnyilvánulásait, de én sajnos nem. És mivel én ültem a vezetőoldalon ezért a rugdoskodó suttyó biztosan tudta hogy az enyém a kocsi.
2012. nov. 22. 21:15
 22/32 anonim ***** válasza:
47%

"Nem tudom hány telepata van itt, aki tudja irányítani a haverja megnyilvánulásait, de én sajnos nem. "

Erre mondják azt, hogy madarat tolláról.

Egyébként a helyes eljárás az lett volna, hogy kiszálsz, megnézed van-e kár a kocsin, ha van megállítod a gyereket és vagy kifizetteted vele helyben a kárt, vagy ha nem fizet hívod a rendőrséget.

Ha meg nincs kár visszaülsz a kocsiba, és elhajtasz.

De verekedni semmi képpen sem szabad, ez önbíráskodás, és a másik félnek van igaza.

Egy ember mindig többet ér mint egy szaros kocsi.

2012. nov. 22. 22:45
 23/32 anonim ***** válasza:

#22---->Gyönyörű szép közhely,amit leírtál...

Belerúg valaki a kocsimba,szálljak ki,nézzem meg hogy van-e kár,és ha nincs üljek vissza? XD

Remélem te is csak ironizáltál,és tisztában vagy vele,hogy az emberek 99%-a a holnapesti szart is kitaposná az ilyen köcsögből..

2012. nov. 22. 22:58
 24/32 anonim ***** válasza:
93%

a holnapesti szart is kitaposná az ilyen köcsögből..

Na ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok. 22 voltam.

2012. nov. 23. 00:18
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Szégyellheted is,bár nemtudom kivagy,nyílván valami liberális f@szkalap...
2012. nov. 23. 06:26
 26/32 anonim ***** válasza:
55%

"behúztam a srácnak egyet, utána meg még a földről felszedtem és ütöttem rá párat,"

Szóval még a különös kegyetlenség is megáll.

Hajrá, remélem lecsuknak!

2012. nov. 23. 09:43
 27/32 anonim ***** válasza:

Ezért kapni fogsz bizony, sőt még az ittas vezetést is rád húzhatják...

Oké, hogy nem tolerálod, de TI provokáltátok ki ezt az egészet, had ne sajnáljunk már most a következmények miatt...

2012. nov. 23. 14:01
 28/32 anonim ***** válasza:

"amúgy szerinted jogos egy embert a földön ütni, eltörni az állkapcsát a használt kocsid miatt, amiben még kár sem keletkezett?"

Jogos, nem kell mások autóját rugdosni, ha meg ezt teszi annak lehet ilyen következménye is. Máskor talán nem provokál ki magának egy verést.

2012. nov. 27. 01:55
 29/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, keress egy ügyvédet mert a sünök rádverik a súlyos testisértést az meg komoly.

Egyébként jól tetted hogy szétverted a mocskot, az ilyenek ezt érdemlik.

2012. nov. 27. 01:58
 30/32 anonim ***** válasza:

@Caution: A kérdező "csapata" provokált, majd kapott rá választ és végül a kérdező vert meg valakit.

Valóban jogos, hogy kiprovokál egy támadást és még ő van felháborodva??

Te sem vagy normális...

2012. nov. 27. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!