Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek most ebben a...

Szerintetek most ebben a helyzetben ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem meg az első kocsim, és elmentünk 2 haverral bulizni, kicsit berúgtunk, és az egyik haverom valami beszólt 3 idegen csávónak. Az egyik meg belerúgott a kocsimba, nagyon eldurrant az agyam, és a lényeg hogy a végén eltörtem a gyerek állkapcsát, mentő vitte el. Rendőrségi ügy lett belőle. Szerintetek ezért most kaphatok valamit? Mert ő volt a hibás, ő rúgott bele a kocsimba, amit nem nagyon tolerálok.

2012. nov. 22. 15:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Kaphatsz, persze.

Legközelebb meg úgy verekedj hogy azért csontja ne törjön.

2012. nov. 22. 15:56
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem se lesz belőle komolyabb bajod, ha szerencséd van. A hibás a haverod, te, és az az idegen srác is.

A haverodnak nem kellene beszólongatnia másoknak, az idegennek mások tulajdonát rongálnia, neked meg tudnod kellene kontrollálni magad. Persze, elhiszem, hogy elborult az agyad, de nem üthetsz rögtön mindenért.

Egyébként bulizni mentetek autóval, ahol berúgtatok? Ejnye. Hazafelé úgyis összetörted volna.

2012. nov. 22. 15:57
 13/32 A kérdező kommentje:
Azért kapott mindenki valamennyit, de ne úgy képzeljétek hogy ez volt az évtized bunyója. Lényegében kiszálltunk a haverokkal, odamentem a kocsi másik feléhez, de nagyon ideges voltam, és behúztam a srácnak egyet, utána meg még a földről felszedtem és ütöttem rá párat, közben a 2 haverom el volt foglalva a másik 2 csávóval, és amikor láttuk h nem bír felkelni az egyik haverja hívta a mentőket, meg a zsarukat. Jegyzőkönyvet felvették, elvert csávót elvitték. És hivatalból vádat emeltek ellenem.
2012. nov. 22. 15:57
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát igen volt bennem egy kevés, de ahogy a taxiban is mondták már, "jó kaszni, jó sofőr, nincs kockázat" :)
2012. nov. 22. 16:00
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Csoportos garázdaságért fogsz kapni kb 100ezer Ft-os bírságot, de én se hagynám, hogy rugdossák a kocsimat.
2012. nov. 22. 16:01
 16/32 anonim ***** válasza:
68%

gyökerek vagytok

egyáltalán mért kell beszólni?

amúgy szerinted jogos egy embert a földön ütni, eltörni az állkapcsát a használt kocsid miatt, amiben még kár sem keletkezett?

tudod, az élettől mindenki azt kapja vissza, amit ad... az ilyen suttyó, degenerált, beugató, verekedő bandának a hűvösön a helye

2012. nov. 22. 19:55
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

jah.

egyértelműen ti vagytok a hibásak

nem is kérdéses

2012. nov. 22. 19:55
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

provokálsz valakit, aki erre reagál, nyilvánvalóan neked nem tetsző módon, erre a te reakciód, hogy eltöröd az állkapcsát

szerinted ki a fő vétkes?

2012. nov. 22. 19:57
 19/32 anonim ***** válasza:
nem ő provokálta, de mind1
2012. nov. 22. 20:06
 20/32 anonim ***** válasza:

hanem a társa

egy banda. valószínűleg egyik sem különb a másiknál

2012. nov. 22. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!