Rendőrségi ügy! Szerintetek rosszul tettem?
Tegnap éjjel csöngetett a rendőrség én egyedül voltam otthon és az öcsém miatt jöttek hogy menjek be érte mert bevitték. Én nem akartam kinyitni az ajtót mert féltem hogy kamu rendőrők ezért vagy 10 percig győzködtek hogy nyissam ki tényleg rendőrők aztán azt mondták ha nem nyitom ki berúgják az ajtót. De azért még is csak nekem volt igazam , hogy nem nyitottam ki először nem tudhattam, hogy nem kamu rendőrők. Bár aztán ők is mondták, hogy nekem volt igazam, hogy nem engedem be őket elsőre.
19L
Minek szólsz bele, ha gyök 2-t nem értesz hozzá?
Semmi szükség gyámra. Törvényes képviselő kell, aki lehet felnőtt cselekvőképes hozzátartozó. Az előállításról szóló igazolást és tájékoztatót kell neki aláírnia és ennyi.
Attól, hogy jelen volt a kihallgatásnál, még ugyanúgy alá kell írnia a jegyzőkönyvet is.
Nagyon vakon vagy #30-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!