Rendőrségi ügy! Szerintetek rosszul tettem?
Tegnap éjjel csöngetett a rendőrség én egyedül voltam otthon és az öcsém miatt jöttek hogy menjek be érte mert bevitték. Én nem akartam kinyitni az ajtót mert féltem hogy kamu rendőrők ezért vagy 10 percig győzködtek hogy nyissam ki tényleg rendőrők aztán azt mondták ha nem nyitom ki berúgják az ajtót. De azért még is csak nekem volt igazam , hogy nem nyitottam ki először nem tudhattam, hogy nem kamu rendőrők. Bár aztán ők is mondták, hogy nekem volt igazam, hogy nem engedem be őket elsőre.
19L
Mi az hogy nincs más hozzátartozó? Te vagy a gyámja? Mikor kezdted el az ügyet hogy a gyámja lehess?
Még egy tanára is bemehet érte ha minden kötél szakad.
Neki se tanára, se szülei, se apja, se anyja, se keresztszülök, se senki csak te? És ha te nem mész be akkor rádrúgják az ajtót. Menj már ezzel a blődséggel.
Teljes mértékben érhető. Csak te vagy ebben a városban aki a 16 éves fiúról gondoskodik és mivel nem vagy telefonon ezért kiküldik hozzád a bevetési egységet akik ha nem akarsz bemenni akkor a hajadnál fogva húznak be.
Ez egy általános hozzáállás a rendőrségen.
Jobban belegondolva végülis lehet, most a Pintér elég kemény vonalasnak tünik. Kiiktatta Vizot, most pedig sorra kerültek a tinik.
Gondolom ha a tinik méregfogát is letörte akkor sorra kerülnek a békés családanyák.
"na ne mond már. akkor még is mennyi idő kell hogy megmondják neki hogy mit fog kapni te nagy okos"
Legalább annyi, amíg a bírósági tárgyalásig eljut az ügy, és a bíró megállapítja a büntetését.
A törvény szerint, ha valaki csak kisebb súlyú drogos bűncselekményt követ el, és részt vesz egy legalább hat hónapos folyamatos „drog-kezelésen”, akkor nem fogják megbüntetni (ezt nevezik elterelésnek).
és ezt ott meg is mondták neki a rendőrségen hogy erre számíthat. nyilván még nem kapott róla levelet de ez lesz a következmény
Ne vitázz Kérdező, ennek nincs értelme!
#10 hozzászóló kissé benézte a dolgot. A linkelt képen egy szolgálati jelvény látható. A szolgálati igazolvány így [link] néz ki.
Jól tetted, hogy nem nyitottál ajtót. A helyes magatartás ilyen esetekre:
- megkérdezed melyik kapitányságról küldték ki őket,
- tudakozótól (esetleg telefonkönyvből) megtudod az bemondott kapitányság számát,
- felhívod a kapitányságot, és megkérdezed küldtek-e oda embert,
- ha visszaigazolják beengeded őket, ha nem tudnak róla, egyben a bejelentést is megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!