Miért reagálta így le a dolgokat mama? Rosszul esett!
Elakartam mamához költözni, mert apám nem akarja összeszedni magát. Nem akar dolgozni, csak itthon fekszik, az adósságokat, tartozásokat csinálja csak. Gondoltam így hátha észhez tér.
Mama csak annyit mondott, hogy nem lenne mit enni nála, mert csak egy ebédet hoz, és az papával eszi meg, és nem szoktak vacsorázni sem. Fejemhez vágta, hogy kaptak egy csekket, amit nem tudnak kifizetni, különben is a fűtéssel, meleg vízzel is spórolnak.
18l
Nyilván mert ők is kb. nyomorognak. Abból, ami tleírsz, ez jön át. Nem feltétlentudnak két kisnyugdíjból eltartani téged.
Ha meg van munkád/pénzed, akkor beszéld meg, hogy mivel tudnál hozzájárulni, vagy segíteni nekik.
Nyilván nincs arra pénzük, hogy téged is etessenek, amikor ketten esznek egy ebédet és nem vacsoráznak.
A csekkeket nem tudják fizetni, próbálnak spórolni a fűtéssel és a vízzel is.
Ha te odaköltözöl:
- eszel
- iszol
- fürdesz
- egyéb kiadások
a fűtést mondjuk nem értem...
De lényegében nőne a kiadásuk és nincs pénzük ilyesmire.
Most őszintén, ezen mit nem lehet érteni? Szerintem egy 10 éves gyereknek nem okoz gondot ezt felfogni.
ma 13:17
Jah igen, nekem ez eszembe se jutott a fűtéssel kapcsolatban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!