Miért utál a mamám? Lent.
Amióta meghalt a dédmamám azóta mindenkivel ordít, és mindenbe beleköt.Lassan 3 éve.
Elmond mindennek, de mindennek amit csak el lehet képzelni,olyat mond h dögöljek meg,húzzak el örökre. És mindezt olyan indokkal hogy nem csinálok itthon semmit, de ha ilyen velem akkor ne várjon tőlem semmit, mert amiket mond azzal olyan szinten megbánt...Senki nem beszélt velem így soha, még a legnagyobb ellenségem sem...Már lassan mindennapi hobbim a sírás, annyira kikészít idegileg.Nagyon megviselnek ezek az ordibálások és azok amiket mond rám, pedig én szeretem, de mindig rájön ez a valami és üt-vág minden rib*nc kur*ának elmond+ h dögöljek meg húzzak a pi*csába... Szerintetek? :s :'( 15/L
Most szólok ilyen marad csinálhatsz te bármit is.
Arra vár hogy elmenj.
Sajna ez így van.
A helyzeted ugyanilyen marad ha nem mész el.
Mindennapos üvöltés.
Csak hát 15 évesen hova mész?
Sehova csak magaddal cseszel ki.
Én a helyedben várnék a suliig
Az a baj nem látom át a helyzetet hogy milyen tanuló vagy
Mit akarsz csinálni stb..
Úgy tudnám írni hogy mit tegyél.
És milyen rossz mikor abbahagya a kiabálást és utána újra kezdi.
Szomorú, 3 lehetőséged van:
- Dühödj fel és hagyd ott a pics*ba
- Kérj fel egy szakembert.
- Próbálj neki segíteni, beszélgess vele, és engedd el a füle mellett amit mond, ezen segít ha az egészet egy kihívásnak fogod fel, mintha azt mondta volna valaki hogy : Úgyse bírod...
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!