Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy annyira...

Volt már olyan, hogy annyira összevesztél egy rokonoddal, hogy közölte utál és többet nem akar látni?

Figyelt kérdés
Miért vesztetek össze? Hogy oldottátok meg a problémát? Vagy esetleg még mindig haragban vagytok?
2012. júl. 5. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, anyummal,most nem beszélünk. Beleszólnak az életembe, pedig külön lakom a férjemmel. Én is kíváncsi vagyok a megoldásra:(

28L

2012. júl. 5. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Hol a fiam veszett össze velem, hol az öcsém és örökre elnyargalt, hol én vesztem össze az unokatestvéremmel. A két első eset némi lehiggadás után jól megoldódott, elsimítottuk az ügyet. Az unokatestvéremmel viszont 10-15 éve nem állok szóba. De ha szembe jön velem, köszönök neki.
2012. júl. 5. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Apukámmal. Iszik, én meg a képébe mondtam, hogy egy alkoholista. 3 hétig bírta, senkije nincs már rajtam kívül.
2012. júl. 5. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Az apai nagymamámmal.Amikor 2 hónapban 1x találkoztunk mindig az anyámat szidta nekem.Apám meghalt(alkoholista volt),anyám pedig soha nem törődött velem és a tesómmal,inkább a pia meg a palik.De ezt anélkül is tudtam hogy a nagyi elmondta volna.Pont nem erre volt szükségem mikor ritkán találkoztunk.És ezt mondtam neki szépen,aztán már kiabálva is.Utoljára küldött egy levelet,hogy ne menjek többet,nem kiváncsi rám.9 évig tartott,aztán ő írt hogy menjünk már el.A történet úgy folytatódott ahogy abbahagytuk,anyám szapulásával.Ő ilyen.Nem fog megváltozni.Soha nem szerettem,ő se engem.Csak az illendőség miatt látogatjuk meg.Sem a férjem sem a gyerekeim nem mennek szívesen hozzá.Kész kínszenvedés.
2012. júl. 5. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Legjobb családokban is megesik, nem kell kétségbeesned kérdező. Keresztanyámmal cirka 10 éve nem beszélünk mert annó átjött és nem a saját házában minősíthetetlen hangnemben közölte velem a sajátságos véleményét, már nem is tudom miről, de mindenképpen én voltam a sátán. Majd rámvágta az ajtót (ezt egy másik eset alkalmával úgy is megtette, hogy éppen aludtam). Nem is értem mit képzelt. Talán az ilyen kirohanásokat otthon kellene intézni, bármi nyavajája, véleménye is van rólam vagy a világról. Történtek fényében egy 'b*szd meg'-et én igazán nem ítéltek súlyosnak, ő igen (nyilván saját maga műsorát azt szépen elsúvasztotta, kivágta a történések sorából, így felnagyítva rettenetes tettem), szóval azóta nincs szó, nincs köszönés sem. 50 évesen nem kéne gyerekként viselkedni, én csak azt mondom (az esetkor volt ennyi). Attól, hogy rokon valaki még nem feltétkenül fogsz kijönni vele. Szar embernek se érezd magad emiatt. Persze akivel meg lehet azzal ildomos megbeszélni a konfliktusokat egy alkalmasabb időopontban/lelkiállapotban. Nem jöhet ki mindenki mindenkivel, nem rágódj túl sokat ezen.
2012. júl. 10. 14:55
 6/6 anonim válasza:
Volt, nekem az anyám vágta a fejemhez hogy dögöljek meg
2019. febr. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!