A mámám miért gondolj azt hogy úgyis lesz majd párom?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok és nincs pasim. Komolyabb kapcsolatom nem is volt még. Ma egy családi összejövetelen előjött a téma egy rokon bácsitól hogy "Ha így folytatod egyedül fogsz maradni" stb. erre a nagyim mondta hogy "Mit kell ezt a lányt bántani, majd lesz neki" és akkor négyszemközt mondta hogy ne vegyem magamra még 30 sem vagyok, nem úgy van hogy nem kellenék senkinek. De közben tényleg nem kellek senkinek :D Na jó vagyis nem ismerkedem soha, volt már hogy randizni hívtak vagy ilyesmi de nem volt kedvem hozzájuk....Nem érdekeltek.2012. júl. 21. 22:23
1/10 A kérdező kommentje:
* gondolja
2012. júl. 21. 22:23
2/10 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolja hogy agyilag is felnősz majd egy komoly kapcsolathoz. Én 21 vagyok és velem is ugyanez a helyzet, csak engem folyton piszkálnak miatta,nem gyengén. Inkább örülj hogy így áll hozzá,előbb-utóbb úgyis szeretnél majd párt magadnak. Legalábbis, ha magamból indulok ki, én ezt tapasztaltam.
3/10 anonim válasza:
"volt már hogy randizni hívtak vagy ilyesmi de nem volt kedvem hozzájuk....Nem érdekeltek."
Na most ha egyáltalán nem érdekelnek a pasik akkor tényleg vénlány maradsz.
Ha meg pont azok nem jöttek be akkor nagyok az igényeid.
Ha nem egy alkoholista semmirekellő az illető akkor el lehet vele menni randizni aztán legfeljebb csak jó ismerősök lesztek.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a rokon bácsi bunkóságát akarta ellensúlyozni elsősorban.
5/10 anonim válasza:
jaj ne viccelődjél már, a te korodban nekem se volt senkim, mert akiknek tetszettem, azok nekem nem tetszettek, pedig volt jó pár jelentkező...jóval idősebb voltam, mint te most, amikor először elmentem egy tényleges randira és én hívtam el a pasit is ;) ...és nem bántam meg, hogy vártam valakire, akit tényleg akartam és nem jártam valakivel csak azért, hogy legyen párom...egyáltalán nem maradtam vénlány...az, hogy nem állsz össze minden jöttmenttel 13-14 éves korod óta, mint az manapság szokás, az nem hátrány...
6/10 anonim válasza:
Most mit kellett volna tennie? Fokozni a rokon beszólását, hogy igen kislányom, egyedül fogsz elszáradni egy öregek otthonában? Más arról ír ki kérdést, hogy miért b*sztatják huszonévesen, hogy egyedül marad, neked meg az a bajod, hogy van aki megvéd?! Furi. :)
7/10 anonim válasza:
Miért kell sürgetni ezt?Nem értem a rokon bácsit.Nem 1812-ben vagyunk,hanem 2012-ben.
8/10 anonim válasza:
Hogyhogy mért gondolja? Mert az élet ilyen, az csak úgy szokott lenni magától, vagy sehogy se.:)
Az én felmenőim szerint is így van, ezt mondták nekem otthon, de nemigen hozzák szóba.
9/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos mamád van, becsüld is meg! Kifejezetten rendes volt tőle, hogy úgy ugrott a védelmedre, mintha kisbaba lennél, aki nem tudja magát megvédeni. Nem tetszett neki, hogy a rokon kellemetlenkedni akart neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!