Nem merem felhívni nagymamámat, mert utál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Múltkor kiírtam erről egy kérdést. Nagyon összevesztem nagyimmal és konkrétan kijelentette, hogy utál, hozzá többet ne menjek. Pechemre most volt a szülinapja és anyám már itt ordibál velem, hogy hívjam már fel. De nem merem. Mit csináljak? Nem vagyok az a megalázkodós típus és nem is fogok senkinek sem puncsolni, s$gget nyalni már elnézést.2012. júl. 5. 11:26
1/7 anonim válasza:
De pimasz vagy.
Biztos nem utál, csak haragszik rád. Ha jogosan, ha nem, de akkor is illene bocsánatot kérned, hisz ő a nagymamád! Felköszönteni meg végképp, ne hagyd hogy tovább mérgesedjen a helyzet!
20L
2/7 A kérdező kommentje:
Nem jogosan utál engem, a részletekbe most inkább nem merülnék bele (ha nagyon érdekel, belinkelem a kérdést). Nem vagyok pimasz, de ő volt az, aki kijelentette, hogy utál és többet nem mehetek hozzá. Nem értem miért nekem kéne megalázkodni?
2012. júl. 5. 11:31
3/7 anonim válasza:
Nagylevegő, köszöntsd fel és kész. Illik is és ha mákod van kicsit lágyul a szíve. Nem kell megalázkodni de amennyit ő nyit feléd annyit minimum neked is kellene...
Ha rosszul alakul akk fogd rövidre és hagyj egy kis időt a dolognak...
5/7 A kérdező kommentje:
Na felhívtam... persze mindjárt jött a szemrehányás és a többi... Nagyon hálás dolog, ha az embernek ilyen agyonsértődős rokonai vannak.
2012. júl. 5. 11:33
6/7 A kérdező kommentje:
De muszáj volt felhívnom, mert anyám már itt ordibált velem, hogy hívjam már fel. De egyébként eddig nem is tudtam volna, mert nem volt időm. Őt csak délelőtt lehet hívni, viszont én majdnem mindennap dolgozom reggel 7-től este 6-ig (7-re érek haza) vagy ,ha nem akkor tanítok, olasz órán vagyok, vagy kémián. Tehát szabadidőm az nem sok van. Most fel tudtam hívni és mondtam is, hogy bocsánat, csak eddig tényleg nem is volt időm meg minden, erre mindjárt szemrehányóan közli, hogy persze nekem sosincs időm. Persze, aki egész nap otthon fekszik az nem tudja elképzelni milyen folyamatosan talpon lenni.
2012. júl. 5. 11:36
7/7 anonim válasza:
Na akkor túl vagy rajta.. ő látja, hogy te nyitott vagy felé ő meg majd megbékél.. tedd túl magad rajta, elvégre is csak egy év múlva kell megint ilyet csinálnod, ha mégsem jön össze a kibékülés:) Szóval most már relax.. tudom, milyen az, mikor az ember jogtalanul bántják és abszolút nincs igaza.. de a lényeg ,hogy ne nézz vissza és te ne gyűjtögesd a sérelmeket, hanem csak próbáld szeretni, mert nem tudhatod meddig lesz még veletek.. (lekopogom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!