Miért reagálta így le a dolgokat mama? Rosszul esett!
Figyelt kérdés
Elakartam mamához költözni, mert apám nem akarja összeszedni magát. Nem akar dolgozni, csak itthon fekszik, az adósságokat, tartozásokat csinálja csak. Gondoltam így hátha észhez tér.
Mama csak annyit mondott, hogy nem lenne mit enni nála, mert csak egy ebédet hoz, és az papával eszi meg, és nem szoktak vacsorázni sem. Fejemhez vágta, hogy kaptak egy csekket, amit nem tudnak kifizetni, különben is a fűtéssel, meleg vízzel is spórolnak.
18l
2012. okt. 17. 13:06
11/15 anonim válasza:
Érthető. Megint más, hogy 1-1 napra odamész, vagy odaköltözöl. Kis nyugdíjból hogy tartsanak el egy tinilányt? Az idősek félnek a változástól és nem akarnak öregkorukra nélkülözni. Bár ahogy olvasom, az eddig is megvan sajnos.
Valami más megoldást kellene találnod.
12/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, mi lesz még velem, mire a saját lábamra tudok állni. Már pánikbeteg vagyok, és aurás migrénem szokott lenni...
2012. okt. 17. 13:35
13/15 anonim válasza:
és mért nem kezdesz el dolgozni?ahelyett hogy itt sajnáltatod magad! apukáddal mi a gond? azon kivül amit leírtál?anyukád? probálj beszélni apukáddal komolyan
14/15 A kérdező kommentje:
2 évem van hátra, nincs időm, energiám még dolgozni is...
2012. okt. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!