Rendőrségi ügy! Szerintetek rosszul tettem?
Tegnap éjjel csöngetett a rendőrség én egyedül voltam otthon és az öcsém miatt jöttek hogy menjek be érte mert bevitték. Én nem akartam kinyitni az ajtót mert féltem hogy kamu rendőrők ezért vagy 10 percig győzködtek hogy nyissam ki tényleg rendőrők aztán azt mondták ha nem nyitom ki berúgják az ajtót. De azért még is csak nekem volt igazam , hogy nem nyitottam ki először nem tudhattam, hogy nem kamu rendőrők. Bár aztán ők is mondták, hogy nekem volt igazam, hogy nem engedem be őket elsőre.
19L
"De azért még is csak nekem volt igazam , hogy nem nyitottam ki először nem tudhattam, hogy nem kamu rendőrők. Bár aztán ők is mondták, hogy nekem volt igazam, hogy nem "
hol itt a kérdés?
megmagyaráztad a válaszodban...
2.-ra: Szerinted a rendőrnek éjjel is fittne kell lennie?
lehet csak álmos volt, vagy mehetnéke volt haza.
Te jól tetted,ne is engedj be senkit csak úgy,védtelen vagy 2 férfival szemben.Ebből nem lesz semmi.
Öcséd füvét égetik,mind1,nem a te dolgod,vissza nem kapja.De büntetés jár érte,korának megfelelő.
Miért rugnák be az ajtót hogy te menj be az öcsédért? Kit érdekel hogy bemész e vagy sem? Max. felhivnak hogy ott van, kiküldeni ezért biztos nem fognak két rendőrt.
Ezt a hülyeséget.
A rendőktől kérheted az igazolványukat, ha felmutatják, akkor köteles vagy őket beengedni!
A kukucskáló keresztül is fel tudják mutatni!
Az igazolványon kell lennie egy azonosító sorszámnak!
A baloldali az igazi, alul mindig egy sorszám található, csak itt el homályosítva, a jobboldali meg hamis, mert a sorszám helyett csak police felirat van. Ez utóbbi játékboltban is kapható, de az előbbi nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!