Rendőrnek készülnék. Jövőben pl: gyerekeim szenvedhetnek e valamit ettől hogy én rendőr vagyok?
Támogatom. Becsületes rendőrre mindig szükség lesz, reméljük, nem jön vissza semmilyen diktatúra. A futballbírók is azt tanulják meg rögtön a szabályok után másodszor, hogy nyugisan hogy kell hagyni, hogy leperegjen róluk mindenféle K. anyázás, és nem belelovalni magát a hőzöngésbe, tenni a dolgát, betartatni a szabályokat.
Sok sikert.
"ennél biztosabb munka meg nincs"
Majd rájössz... Hihetetlen mennyiségű stressz, és állandó létbizonytalanság.
Mennyivel stresszesebb munka ez, mint bármely magyarországi munkás léte, akinek 2 gyereket kell eltartani és az ellehetetlenítésig megnövelt számláit ki kell fizetni, az ételt az asztalra tenni úgy, hogy közben éjt nappallá téve dolgoznia kell a megalázó fizetésért és a munkahelyen is azzal kell foglalkozzon, hogy holnap lesz-e munkája, vagy sem. Minden magyar megszenvedi a rendszer ámokfutását.
Aki rendőrnek áll jelen társadalmi helyzetben és lelkét eladja a gonosznak, az meg is érdemli a sorsát. A polgári foglalkozások között is van olyan, amit szívvel-lélekkel végezhetne, de a "biztos" jövedelem és a könnyű "munka" reményében könnyebb a hatalmat gyakorolni, azt a hatalmat, amit jelenleg a népe ellen használnak.
Mint rendőr, sosem volt tisztességes munka, mert az elnyomó hatalom végrehajtó szervezete volt mindig is. Amíg képes arra, hogy egy tisztességes magyar embert, a hatalom pénzéhsége és a zsivány pénzurak utasításaira akár erővel is, de kordában tartsa, addig tiszteletre ne számítson.
Nemrégen jöttem haza a nagy Németországból és a kint tartózkodásom 3 hónapja alatt, talán ha 3 rendőrautóval találkoztam, járőrrel pedig eggyel sem, pedig az az ország igen csak multikulturális, főleg a terrorista gyanús muzulmánok miatt és mégsem baxogtatják a jó népet indokolatlanul, bár az is igaz, hogy ott nincs szinte semmilyen közösségi kapcsolat, mert az évszázados elnyomás megtette a hatását. A felnövő generációknak már a vérében van "rend" betartása. Amíg nálunk közösségek léteznek és ezek a férgek fognak uralkodni, addig folyni fog az elnyomásunk és agymosásunk.
Itt mindegy hogy miért, csak a magyart félelemben tartsák. A napi "hírek" semmi másról nem szól, csak rendőrseggi "hírekről", azaz akarom mondani, erőszakszervezeti reklámokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!