Tegnapelőtt be kellett szaladnom a városi kapitányságra,mikor odaértem mondta az illetékes,hogy egy picit várjak még már a folyosón,mert még tart egy kihallgatása.
Na mindegy,amíg várakoztam elsétált vagy háromszor ott egy hosszúhajú csajszi aki tuti nem volt több 20-nál,szval nagyon fiatal volt,és apám pisztoly volt az oldalán,meg még vagy két-három dologgal fel volt szerelkezve.VAGÁNY.
Vajon mi lehet a beosztása,munkája annak a csajnak ilyen fiatalon,így fegyveresen? Egy papír is volt a kezében.
Most szerinted ebből a leírásból ki a fene fejti meg a beosztását? Lehet hogy takarítónő.
2012. szept. 23. 17:58
3/12 anonim válasza:
Az egyenruhából, vállapból tudnánk többet mondani..
2012. szept. 23. 18:35
4/12 anonim válasza:
Igen biztos hogy takarító nő. Pesten a nyilvános budikba a wc-s nénik Taktikai Shotgun-al rohangálnak.
2012. szept. 23. 18:36
5/12 Gugu Gabor válasza:
Nem akarok nagyon kötekedni, de a rendőrségnél nincs megkötés nemek szerint szóval ha 20 éves akkor simán lehet bármilyen rendőr, és a rendőröknél előfordul hogy fegyvert is hordanak nem érzek ebbe semmi misztikumot.
2012. szept. 23. 19:38
6/12 A kérdező kommentje:
nem egyenruába volt,hanem civílben
2012. szept. 23. 19:51
7/12 anonim válasza:
Tiszthelyettes nyomozó.
2012. szept. 23. 20:00
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg sima rendőr, aki éppen átvette a felszerelését, csak várta, hogy visszajöjjön az a tiszt aki aláírja az átvételi nyilatkozatot...
2012. szept. 23. 22:41
9/12 anonim válasza:
Szerintem járör volt.
Ha nem év vesztes, akkor 17-18 éesen érettségizett, majd (ugy tudom a rendör szakközép 2 év) találkozott veled 19-20 évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!