A rendőr szólna érte, ha a rágógumit a földre köpném ki?
Figyelt kérdés
Nem szoktam a földre köpni csak kérdezem.
Jó a busz űlésébe bele szoktam ragasztani,de csak azért,mert a sofőrbácsi nem rendszeresít oda kukát:D,gondolom ez érthető.
De,ha ezt sem szabad akkor oda sem ragasztom bele többet.
2012. szept. 27. 21:07
1/11 anonim válasza:
Szingapúrban megbüntetnének. Itt a tiéd mellé köpné a sajátját. Épp ezért húzok el innen a p..ba, egy tisztább és élhetőbb országba. A testvírekkel majd köpködhetitek együtt a rágót.
2/11 anonim válasza:
Hány ilyen kérdésed lesz még ma? Ne köpködj ki rágógumit közterületen és ne dobálj el csokipapírokat! Vidd haza és dobáld szét anyád konyhájában, nagyjából ugyanazt szólja a rendőr is amit ő fog.
3/11 anonim válasza:
ENgem nem erdekel, hogy a rendor mit szolna, viszont kepzeld el, hogy leulsz a buszra es beleragadsz a ragoba, mivel odaraktak pl., s nem beszelve arrol, amikor a cipodre ragad, amit hazaviszel stb. Miert nem lehet egy zsebkendobe tenni, egy papirba, es az elso kukaba fogod dobni pl. Ne dobalj el semmit, szemelyesen szanalmasnak tartom az ilyen embereket, akik igy szemetelnek, de artanak a tobbi embernek, hiszen rohano vilagban, ledobjak magukat a buszon a szekre, de beleragadnak, s itt mar artasz masoknak. Szokjal le ezekrol!
4/11 Komplikato válasza:
Az első hozzászóló téved, mert arrafelé már elég régen TILOS rágózni, tehát már azt büntetik, nem a köpést. :)
Hong Kongban meg 2 havi fizu a büntetés utcán köpésért.
5/11 anonim válasza:
Igen, szólna, mivel szemetelésnek számít. Sőt, akár egyszerű járókelő is rádmoroghat.
6/11 anonim válasza:
busz "űlésébe" sugárzik belőled az intelligencia
menő vagy hogy oda nyomod, én a szemgolyód helyére raknám
7/11 A kérdező kommentje:
Utólsó!
tényleg?
2012. szept. 27. 22:43
8/11 anonim válasza:
2 szó, és mégis kifog rajtad. :DDDDDDDDDDDD
amúgy igen, tényleg!
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem szólna érte, de ha én látnám, akkor kapnál egy akkora sallert, hogy 1 hétig csöngeni fog utána a füled.
A busz esetében szintén ez a helyzet...
10/11 anonim válasza:
Nem azért nem köpjük ki a rágót a járdára, nem azért nem ragasztjuuk az ülésbe, mert büntetnek érte vagy sem. Az emberöléssel is ugyanez a helyzet. Nem az tartja vissza a normális embert a gyilkosságtól, hogy büntetés jár érte, hanem morálisan elítéli az ilyet. Így igen, ha olyan a rendőr, akkor megbüntet érte, de ne ez tartson vissza, hanem az, hogy undorító szokás a rágódat mindenhova kiköpni, odaragasztani, intelligens ember nem tesz ilyet. És a buszon sem a sofőr hibájából nincs kuka, hanem mert a busztársaság nem áldoz rá pénzt. És nem, nem érthető, hogy ráragasztod az ülésre. Ha én ilyet látnék, lekevernék egy sallert. Tedd azt a rágót egy zsepibe, és dobd ki a legközelebbi kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!