Miért utálják annyira a rendőröket?
Teljesen emberfüggő hogy melyik rendőr hogy bánik veled. Utálhatnám az orvosokat is, mert legutóbb az orvos mikor kontrollra mentem, annyit mondott, hogy minek jött, tudja mi a baja nem?
Rendőröknél is van amelyik bunkó, van amelyik jófej. (például mikor megkérdeztük hogy főtéren lehet-e focizni, tiltja-e valami, teljesen higgadtan, viccelődve válaszolt, nem küldött el minket fenébe)
Így van, pl jócskán sebességhatár fölött mentem a motorral(azon a részen szeretem nyomni neki mert nemrégiben betonozták az utat) és nem lett belőle semmi pedig már javában látták hogy közeledek, lehet azért nem is akarták elrontani a kedvem mert üres volt az út előttem
Ugyanakkor volt olyan is hogy kanyar után hírtelen előbújt a bokor mögül és hírtelen leintett, na mondod vagy elb*szom most és mehetek a zaciba, vagy megállok az orra előtt, rögtön rám förmedt hogy nem látta mit mutattam? Mondom idő kell míg megállok normálisan
Kiakart szúrni velem hogy belekössön a forgalmimba vagy bármibe, utána látta hogy minden rendbe van
Nem kell egy kalap alá venni mindet, sokszor a kapitány kekeckedik és felvág a tanuló rendőrök előtt
27/F
Ők is csak emberek. Van hogy jó napjuk van, és van hogy bal lábbal kelnek fel.
Pont úgy, mint bárki más.
De alapvetően ők is a munkájukat végző becsületes emberek, akik megpróbálnak a bizony nem is magas fizetésükből minden hónapban kijönni.
Ugyanolyan emberek, mint bárki közülünk.
És igen, ők is csak a munkájukat végzik.
Jól, vagy rosszul, éppen úgy mint mi.
rendőröket?
Én utálom az "ennek" nevezett embereket, csak mert rendőrruhába öltöznek és fánkot esznek a kocsiban lehuzodva a semmi közepén és végignézik a verekedést is.
Magyarországon nincsenek rendőrök. Csak naplopó barmok.
Még mikor szoltam a rendőrnek hogy ott egy bunyó nézze má, erre mit mond?
És most én mit csináljak? :D
hát ott eldurrant az agyam... persze ha orrbacsaptam volna akkor meg tuti élt volna a jogaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!