Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért utálják annyira a...

Miért utálják annyira a rendőröket?

Figyelt kérdés
Szerintem tök jó fejek és csak a munkájukat végzik mint mindenki más.

2012. szept. 20. 21:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
46%
jaa. munkájukat végzik :D. Aztán úgy bánnak az emberrel kb mint egy kutyával :).
2012. szept. 20. 21:41
 2/25 A kérdező kommentje:
Ha flörtölsz velük akkor nem :D
2012. szept. 20. 21:43
 3/25 anonim ***** válasza:
76%
Első, ha meg neked ellopják a biciklidet vagy akármidet meg sírva rohansz a rendőrségre gondolom :D
2012. szept. 20. 21:43
 4/25 bumbi02 ***** válasza:
100%

Teljesen emberfüggő hogy melyik rendőr hogy bánik veled. Utálhatnám az orvosokat is, mert legutóbb az orvos mikor kontrollra mentem, annyit mondott, hogy minek jött, tudja mi a baja nem?

Rendőröknél is van amelyik bunkó, van amelyik jófej. (például mikor megkérdeztük hogy főtéren lehet-e focizni, tiltja-e valami, teljesen higgadtan, viccelődve válaszolt, nem küldött el minket fenébe)

2012. szept. 20. 21:46
 5/25 anonim ***** válasza:
12%
21:43 nagyon humoros vagy :D. Elvileg az lenne a dolguk, nem? De tökmindegy, úgysem tudnak semmit se visszaszerezni, főleg ha az illetők a kisebbséghez tartoznak, olyankor valamiért elfelejtik a munkájukat :D. Még SOSEM voltam rendőrségen semmi miatt :).
2012. szept. 20. 21:51
 6/25 anonim ***** válasza:

Így van, pl jócskán sebességhatár fölött mentem a motorral(azon a részen szeretem nyomni neki mert nemrégiben betonozták az utat) és nem lett belőle semmi pedig már javában látták hogy közeledek, lehet azért nem is akarták elrontani a kedvem mert üres volt az út előttem

Ugyanakkor volt olyan is hogy kanyar után hírtelen előbújt a bokor mögül és hírtelen leintett, na mondod vagy elb*szom most és mehetek a zaciba, vagy megállok az orra előtt, rögtön rám förmedt hogy nem látta mit mutattam? Mondom idő kell míg megállok normálisan

Kiakart szúrni velem hogy belekössön a forgalmimba vagy bármibe, utána látta hogy minden rendbe van

Nem kell egy kalap alá venni mindet, sokszor a kapitány kekeckedik és felvág a tanuló rendőrök előtt

27/F

2012. szept. 20. 21:53
 7/25 Shai-Hulud ***** válasza:
90%

Ők is csak emberek. Van hogy jó napjuk van, és van hogy bal lábbal kelnek fel.

Pont úgy, mint bárki más.

De alapvetően ők is a munkájukat végző becsületes emberek, akik megpróbálnak a bizony nem is magas fizetésükből minden hónapban kijönni.

Ugyanolyan emberek, mint bárki közülünk.

És igen, ők is csak a munkájukat végzik.

Jól, vagy rosszul, éppen úgy mint mi.

2012. szept. 20. 22:08
 8/25 anonim ***** válasza:
6%
Egy bérgyilkos is csak a munkáját végzi mégsem örülsz ha rád céloz.
2012. szept. 20. 22:14
 9/25 anonim ***** válasza:
29%

rendőröket?

Én utálom az "ennek" nevezett embereket, csak mert rendőrruhába öltöznek és fánkot esznek a kocsiban lehuzodva a semmi közepén és végignézik a verekedést is.

Magyarországon nincsenek rendőrök. Csak naplopó barmok.

Még mikor szoltam a rendőrnek hogy ott egy bunyó nézze má, erre mit mond?

És most én mit csináljak? :D

hát ott eldurrant az agyam... persze ha orrbacsaptam volna akkor meg tuti élt volna a jogaival.

2012. szept. 20. 22:25
 10/25 anonim ***** válasza:
16%
Mert korrupt mocskos bűnözők akik csupán azért vannak hogy védjék azt a még korruptabb kormányt
2012. szept. 20. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!