Miért utálják az emberek annyira a Rendőröket?
Ha a rendőrség megerőszakol hívd a rendőrséget!
Édesanyám 42 évesen egy kocsmába kell hogy dolgozzon mert nincs más munkalehetőség. A cigányok rendszeresen bejártak, elég durva dolgokat csináltak, ha kihívta valaki a rendőröket néha ki se jöttek. Aztán a kocsma főnöke 'kitiltotta' onnan őket, illetve ilyen belépőkártyás rendszert vezetett be.
Másnap odajött az egész pereputty a tv-vel hogy ez diszkrimináció, a két rendőrautó mögül ordibálták a 20 kilós Anyámnak hogy meg lesznek ölve a lányaid, el lesz vágva a torkuk, vigyázz hazafelé és még hasonlók...
Nem tudom hogy félnek e a rendőrök avagy le vannak fizetve, de inkább az utóbbira tippelek. Van egy olyan érzésem ha én ordibálnék ilyeneket 10 rendőr közül, lerúgták volna a vesémet.
Nekik nem kell megállni a stop táblánál és úgy általában a többi szabályt sem.
Néha ok nélkül és/vagy túlzással alkalmaznak fizikai erőszakot.
És néha úgy beszélnek veled mint egy utolsó kutyával.
Ésatöbbi, ésatöbbi ...
Még annyit hozzáfűznék hogy NEM vagyok rasszista, nem általánosítok, tisztelet a kivételnek!
Jó akkor én is mesélek, bár én nem utálom a rendőröket.
Apámmal jöttünk haza, megállítottak, megkenték 10 ezerre, mert le volt járva az eü-je vagy csak szimplán a jogsija, nem tudom, csak annyit, h amikor ez volt, akkor még a 10 ezer a max. kiszabható összeg volt.
Aztán hallottuk, mikor megállítottak, h a soron már megint szabaduló buli van, jó pár utcára voltunk mégis oda lehetett hallani, h megy a zenebona meg az ordítozás.
Másnap mondták a szomszédok, h betelefonáltak, mert elég durván csendháborítás volt mégse csináltak semmit:S
A kocsmásnak üzenem, h ezt könnyen ki lehet játszani!
Vezessétek be a klubtagságot, aztán aki klubtag az 50%os kedvezménnyel fogyaszthat.
Persze a trógerek nem kapják meg így ha inni akarnak fizethetnek 500at egy fél vodkáért.
Persze nem fognak, így nem is járnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!