Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért utálják az emberek...

Miért utálják az emberek annyira a Rendőröket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 23:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valaki rámegy a záróvonalra, csak nem mindegy, miért. Mert egy olyan miatt, aki se lát, se hall, csak megy, mint a hülye, valaki nem tud másfelé menni, nem hiszem, hogy ő a hibás. Ja és nem rólam van szó, és az illető nem útálja a rendőröket, pusztán rosszul eshet az, ha az előzmények egyedül őt érdeklik.
2011. ápr. 5. 12:38
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon egyszerű erre a válasz:

1./ mert azokon nem segítenek, akiken kellene

2./ mert 40 évesen mennek 250 ezer ft-al nyugdíjba.

3./ mert 40-éves korukig kocsikáznak és figyelik a csajok seggét a városban.

4./ mert AGYONVERNEK idős embereket az otthonukban, míg ők téged lefényképeznek, mert 65-el mentél 55 helyett.

5./ mert integetnek a forgalommal szemben álló gengszternek, aki épp az audi-ja mellett ossza a füves cigit. Mi több lebratyiznak vele és becsicskulnak nekik.

egyelőre ennyi érv elég volt?????

2011. ápr. 5. 19:20
 23/33 anonim ***** válasza:
68%
Ja, és mert 60 kg-os rendőrök, kb. 24 évesen úgy ugat az úton, ha megállít, mintha maga az Isten lenne, és előtte állnál itélkezésen.
2011. ápr. 5. 19:22
 24/33 anonim válasza:

Szerintem ennek több oka is van!

A Tarfipax egy dolog. Én csak azt léáttom,hogy vegzálják a népet. Ba büntit kiállítja a gyorshajtókkal szemben, de hol van akkor mikor az idős nénit kirabolják, vagy amikor véttelen fiatalokra támadnak. Vagy amikor kirabolják a házat,ez mind személyes és átélét dolog amikor egyszer sem számíthattam a rendőrség segítségére.

2011. ápr. 7. 10:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy betörtek hozzánk a cigányok, csak én éppen otthon voltam és amikor megláttak elfutottak. Feljelentést tettünk, bementem a rendőrségre tanúskodni, a kihallgatóm tök félvállra vette az egészet, csak begépelte amit mondtam, de még egy nyilvántartást se mutatott a helyi cigányokról vagy ilyesmi.. Annyival elküldött hogy miért nem szaladtam ki az erkélyre hogy jobban megnézzem őket, akkor tudnának segíteni.

Hónapokkal rá kiküldtek egy papírt, hogy befejezték a nyomozást... Meg is kérdeztem a lakóktól hogy megkérdeztek e valakit a rendőrök ezzel kapcsolatban, de persze hogy nem...

A rendőrség előtt van egy ilyen jóidőben kiülős szabadtéri kajárda. Épp ott kajáltunk, és láttunk hogy egy rendőrhöz odamegy pár fiatal cigány és lehúzkodják cigivel..

Tehát miről beszélünk?!

2011. ápr. 7. 16:09
 26/33 anonim válasza:
16%
Könnyű ítélkezni mindenkinek? Minden orvos, gázszerelő, kéményseprő, politikus.... és még sorolhatnám egyforma? Köztük nincs udvariatlan vagy korrupt? Csak e rendőrbe tudnak belerúgni? Nekik megvan szabva még az is, hogy egy nap mennyi intézkedésnek kell lennie! Aki irigyli őket ajánlom küldje el a saját gyermekét, férjét, apját rendőrnek,aztán várjon...vagy hazajön, vagy nem. Az a gyomorideg amikor nem tudom,hogy haza jön-e?Azt nem kívánom senkinek!!!Miért nem a politikusokat támadják,van talán köztük akár egy is aki nem korrupt?És a drága gyorsan szaporodó "kisebbséggel" mi a helyzet?Helyettük mindenki szívesen fizet adót?Tényleg a rendőr a leg irigylésre méltóbb?
2011. ápr. 11. 14:46
 27/33 anonim ***** válasza:
mert az emberek nem tudják kezelni a rendőröket fogalmuk sincs a emberi jogaikról és így a rendőrbácsi akármit megehet és szopatgathat!!!! sok sikert tanúljatok jogot és verjetek oda nekik ha nem helyes valami a nagy pofáju policéknek álltalába fogalmuk sincs a jogokról én ilyenkor elő helyezem magam és megtanítom őket!
2011. jún. 10. 10:47
 28/33 anonim válasza:
A Magyar rendőrségnek is megvan a maga hibája, Pl: rengeteg olyat foglalkoztat akik csak azért lettek rendőrök mert egy magasabb vezető protezsálta az illetőt.Az olyanok akik igazán alkalmasak lennének azoknak meg nem sikerül elhelyezkedniük mert az említettek kiszorították őket. Csak negatívumokat szűrnek az alkalmassági vizsgán és ha vki elbukik egy próbán akkor már nem is alkalmas,a pozitívumokat nem értékelik Pl: azt hogy ez az ember lelkiismeretes a szakmában. jó ha járni nem tud akkor hiába lelkiismeretes. Na meg vannak rendőrök akik azt képzelik magukról hogy egy kevés hatalmat kaptak a kezükbe mostmár ők az atyaúristen. Általában az ilyenek a legostobábbak. Az állampolgárok hibája meg az irígység, akkor is szar szemetek lennének a rendőrök ha a becsületesen végeznék a dolgukat egytől egyig. (tisztelet a kivételnek)
2012. ápr. 10. 21:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert g*cik és amikor a múltkor verekedésbe keveredtünk és kihívtuk őket, amikor az egyik ráismert a rendőr spanjára egyből ott haverkodtak. Azért, mert ahányszor csak lehet megtalálnak bírságolni, ha megiszok az utcán valamit, bezzeg a másik nagyobb társaságnak csak integetnek. És még sorolhatnám. Persze, vannak kivételek, de sajnos ez kb olyan, mint a cigányoknál, hogy 95% g*ci, a maradék 5el meg úgysem találkozol.
2012. máj. 31. 08:01
 30/33 anonim válasza:
azért utálják mert mocskos bűnözők ők is és a bűnözőkkel közreműködnek, azért, hogy becsukassanak kisebb vétséggel embereket azért hogy az átlaguk meglegyen. Aki meg nem ilyen rendőr azok meg tesznek ezen társaik ellen semmit. Tisztelet a kivételnek!!! (már ha van olyan egyáltalán aki a saját társadalma biztonságát szolgája, nem pedig a bűnözőkét)
2013. szept. 3. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!