Miért utálják ennyien a rendőröket? (többi lenn)
Rengeteg helyen hallom,és tapasztalom is , hogy a korombeli fiatalok egyszerüen gyülölik a rendőröket, halálukat kivánják stb. Miért van ez ? Hát szerencsétlen emberek csak a munkájukat végzik, szerintem inkább tisztelni kéne őket.
17/F
Általában azok utálják őket, akiket megbüntetnek. Csak a szokásos kérdés áll fent mindig: azért kezdik el utálni a rendőröket, mert megbüntetik őket, vagy azért büntetik meg őket, mert eleve úgy álltak hozzá a rendőrhöz?
Engem is büntettek már meg - jogosan, gyorsan mentem. Ettől még nem kell utálnom őket, igazuk volt. Igazoltattak is, és érdekes módon sosem kötözködtek, de én sem a "miajóédesanyádatakarsz" fejjel szálltam ki a kocsiból. Sokat segít...
Az előttem lévőknek:
Igen, amikor kirabolnak, és megmondom ki volt az név szerint akkor "Ismeretlen tettes" ellen indít eljárást. Biztos úgy állok hozzá. MÁS:
Miért kell csesztetni az embereket a városban? Nem ittasan, nem drogosan, csupán fáradtan hajnalban a városban hazafelé miért kell igazoltatni? Még ezzel nem is lenne baj de hajnali 3-kor MIÉRT 40 perces egy IGAZOLTATÁS?
Na ezért utálom őket. Természetesen találkoztam már rendes Rendőrrel is, tisztelgett és bemutatkozott még mielőtt bármit is csinált volna velem... Szóval itt is tisztelet a kivételnek!
Sajnos a mai rendőrök többsége undok kis fa s z és visszaél a helyzetével. Már biciklizni is rettegek, mert elől nem fehér, hanem zöldes a lámpám- ugye a lámpa lényege hogy ki legyek világítva - de kérdés hogy ebbe beleköt vagy nem. Drága lámpa, nem fogok újat venni. Látszok a sötétben ez a lényeg.
Szóval utálom a kötekedős rendőröket.
Egy az, hogy nem csinálnak semmit.
Csak a gyengébbet állítják meg, de 15kilós cigánynak nem mernek szólni. és mindezek mellett korán lenyugdíjazzák magukat. Remélem ez utóbbi megszűnik gyorsan.
Az egész rendőrség átalakult egy profithajhász intézménnyé, aminek ma már lényegében csak elvétve az a feladata, hogy harcoljon a bűnözés ellen, sokkal inkább az, hogy minél több embert bírságoljanak meg, hogy több pénzhez jussanak.
Nagyanyámnak betörtek a koboldok és elvittek 40 ezer forintot, erre mi kihívtuk a rendőröket. Kijött két faszi, meghallgattak minket és csak annyit mondtak, hogy kemény világban élünk, az ilyesmit el kell viselnünk.
Hajnali fél ötkor elkaptak gyorshajtásért, amikor a munkahelyemre siettem, ami 80 kilométerre van. Egy kis faluban, ahol minden nap elmegyek, a helységnévtábalától 20 méterre álltak lakott területen belül a fák mögött és azokat az autósokat lesték, akik túl korán kezdenek felgyorsítani a lakott területen kívüli sebességre. Azért gyorsítottam, mert hajnalban senki nincs az úton, ráadásul rég elhagytam a ténylegesen lakott területet, a helységnévtábla az utolsó háztól 50 méterre van kitéve.
Erre bezzeg van idejük, hajnalban munkába siető embereket bírságolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!