Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért utálják az emberek...

Miért utálják az emberek annyira a Rendőröket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 23:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
engem az zavar hogy sehol sem tartják be az 50-et. ők nekik lehet...
2011. ápr. 3. 23:57
 12/33 anonim ***** válasza:
24%

Édes jó istenem! Az egyik átmegy a tiloson, amit tudja, hogy nem szabad, ennek ellenére megteszi, és amikor megbüntetik, akkor utálja a rendőröket. A másik lejárt jogsival vezet, miközben tudatában van annak, hogy ez tilos és büntetendő, és amikor megbüntetik, akkor utálja a rendőröket. A harmadik átmegy a záróvonalon, amikor tudja, hogy tilos, és amikor megbüntetik, akkor utálja a rendőröket.

Szerintem sok ember agyilag egész egyszerűen nem nőtt fel, miden rendőrben az erőskezű, megtorló apafigurát látja, retteg tőle, és fél. És utálja.

U.I.: az, hogy a másik kocsi mit szállít, és hányan ülnek benne, egyáltalán nem enyhíti az általam elkövetett szabálysértés súlyát. Ennyi erővel bármilyen szabálytalanságra védekezés lehetne, hogy "Igen, viszont tavaly Izlandon kitört a vulkán, és ezért...". Na, szóval, el lehet gondolkodni.

2011. ápr. 4. 00:19
 13/33 doboszoli ***** válasza:
25%

Miért? Utálják?

Nekem semmi bajom velük.

2011. ápr. 4. 05:14
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem utálok minden rendőrt, de akikkel eddig dolgom volt, azok nem voltak valami kedvesek.

Történt olyan eset, hogy a legjobb barátnőmmel felmentünk Pestre egy koncertre, másnap hazamenetel előtt sétálgattunk (lekéstük az első vonatot, így volt egy csomó időnk), megállítottak igazoltatni, és egyértelmű volt, hogy csak sz*rozni akarnak velünk, mert az ég világon semmi rosszat nem csináltunk, csak látták, hogy lakcímnek Pécs van beírva, és vége hossza nem volt a "mit keresnek maguk itt" kérdéseknek, meg hogy húzzunk már haza de nagyon gyorsan.

Olyan is volt, hogy amikor egy időben Pesten laktam, épp mentem hazafelé és a Teve utcán kellett keresztül mennem, a rendőrség előtt jutott eszembe, hogy ugye megvan még a pénztárcám, mert nem voltam biztos benne, hogy visszaraktam a táskámba. Megálltam megnézni, erre odanyargalt hozzám egy rendőr, és elkezdett taszigálni, hogy itt nem lehet ácsorogni meg táskában pakolászni, húzzak el, de rögtön.

Amin meg a legjobban kiakadtam, amikor egyszer két barátnőmmel lementünk a boltba, vettünk fejenként két sört, és indultunk haza, hogy otthon megisszuk, megállítottak a rendőrök, és elvették a sörünket, mert biztos az utcán akarjuk meginni. Nem zavarta őket, hogy egyik sem volt felbontva, azzal érveltek, hogy aki szimplán csak vásárol, és nem az utcán akar inni, az nyilván vesz mást is, illetve az szatyorral jár.

2011. ápr. 4. 06:27
 15/33 anonim ***** válasza:

Én külön írtam, h nem utálom őket csak volt egy ilyen.

Ami nem tetszett az az, h kb. egy hónappal volt lejárva, szerintem kevés ember van, aki rendszeresen nézi mivel 10 évre adják, de jó én értem, h akkor is szabálysértés.

De meg lehetett volna oldani egy figyelmeztetéssel is,vagy mondjuk 2000 ft-al, abból is értettünk volna, nem néztünk rá csúnyán, együttműködőek voltunk.

Erre fel a maximálisan kiszabható összeggel dob meg.

Ami kb. a minimálbér hatoda.

Nem érintett jól egy ilyen dolog miatt, hogy le van járva a jogosítvány, mint ha nem tudom milyen bűn lenne.

Szerintem ezt te is beláthatod, h nem állt arányban a büntetés a szabálysértéssel.

2011. ápr. 4. 10:51
 16/33 anonim ***** válasza:
23%

Mindenki azokat a szerencsétlen rendőröket utálja, akik traffiznak, igazoltatnak, tereken állnak...

De bele kéne gondolni, hogy nekik ez a munkájuk, nekik is dirigálnak. Utáljátok őket, menjetek a teve utcába, és ott obégasson mindenki, ott kérjétek meg a fejeseket, hogy a rendőrök máshogy végezzék a munkájukat, nézzék el az olyan szabálysértést amit ide is írtak páran.

Az aki máshol dolgozik miért teszi? Mert a rezsit fizetni kell, gyereknek kaját kell adni...

Nekik ez biztos megélhetés, és mert néhánynak nem tetszik, hogy a rájuk kiszabott munkát végzik, attól még nem fognak elnézőbbek lenni. Ha nem tennék, ki lennének b@szva egytől egyig, mert nem dolgoznak. Sokaknak nagy a szájuk? Menjetek ki -10 fokba télen, és álljatok ott 16 órán keresztül olyan ruhában, ami éppen hogy véd valamit, na majd akkor mindenki megtudja mi a szívás (nem az, ha valakinek 5ezres csekket adnak)...

Ja és nem vagyok rendőr, és nem utálom őket. Vannak szemetek, és miattuk szív az, aki tisztességes, normális.

2011. ápr. 4. 17:34
 17/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, az oké, hogyha szabálysértés miatt megbüntet valakit. De nehogy már azt is el kelljen nézni, amikor pusztán szórakozásból szivat. Mert amit én írtam, ott tényleg csak arra ment ki a játék. És erre nem mentség, hogy nem jók a munkakörülményei.
2011. ápr. 4. 18:28
 18/33 anonim ***** válasza:

Kedves "A válasz megírásának időpontja: ma 00:19".

Azt hiszem a "másik kocsi" kitétel nekem szól. Engem közúti ellenőrzés miatt állítanak meg: nem vagyok igazából szabályszegő típus, fel tudom mutatni az összes kötelező tartozékot, a gumik profilmélysége bőven az alsó határ felett van stb..

A nem megfelelően rögzített rakományt pedig tudtommal büntetniük kellene, ugyanúgy mint a forgalmiban engedélyezettnél több személy szállítását.

De biztosan az én hozzáállásom a rossz, inkább kérnek kellene hogy mindennap velük tölthessek 10-15 percet, végülis az én ellenőrzésemmel jól telik a munkaidő, mert nincs miért papírokat kitöltögetni.

2011. ápr. 4. 18:45
 19/33 anonim ***** válasza:
Ez az utálat talán a Kádár-korszak maradéka, amikor nem lehetett csak "úgy" az éjszaka kellős közepén az utcán grasszálni. Manapság meg megvan a rendőrök keze kötve. Bérházban lakom, és többször előfordult, hogy az éjszaka kellős közepén jópáran itt ordítoztak, ittak. Valaki kihívta a rendőrséget, de csak egy kis dádá volt semmi más. Amikor elmentek ugyanazt csinálták, mint előtte.
2011. ápr. 5. 11:58
 20/33 anonim válasza:
76%
Mert korrumpálhatóak, mert visszaélnek az egyenruhával, mert pofára bírságolnak, mert félnk a kissebbségtől és még a becsületes ember szív mindíg.... Mint az a lány akit többen szivattak....
2011. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!