Miért utálják annyira a rendőröket?
"Én 22 évesen is 60 kg-t nyomok és annyit futok felkészülés nélkül szintidőre, amennyi a te életkorod volt amikor ilyen kemény gyerek voltál."
Én most vagyok 21 éves de 110-el szériázok. Jobb ha összeszeded magad mert a kishugom is többel nyom fekve mint a rendőrök meg te. jah és a futás? az meg sz*rt sem érdekeli a bőnözöt, fizikailag kell harcképtelenné tenni nem lefutni(!) futással ló f*szt sem érsz.
"Én most vagyok 21 éves de 110-el szériázok. Jobb ha összeszeded magad mert a kishugom is többel nyom fekve mint a rendőrök meg te. jah és a futás? az meg sz*rt sem érdekeli a bőnözöt, fizikailag kell harcképtelenné tenni nem lefutni(!) futással ló f*szt sem érsz."
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy a kondis díszizom arra jó, hogy labor körülmények között meg tudnak emelni egy súlyt és vége. Egyszer elhívtam fát hasogatni egy ilyen kemény gyereket és egy bő óra után majdnem mentőt kellett hozzá hívni mert annyira nem bírta.
"fizikailag kell harcképtelenné tenni"
Igen, erre vannak a kényszerítő eszközök. A rendőrök nem hétvégi kidobófiúk egy kocsmában, hogy leálljanak verekedni mint egy ovis.
" jah és a futás? az meg sz*rt sem érdekeli a bőnözöt"
Futás=állóképesség. Amikor a bűnöző felfut a 10. emeltre mit érnél el a vitrin izmaiddal?
Minket a zaklatási ügyünkkel elküldtek azzal a dumával, hogy ez szinte ”gyerekcsíny”. Azóta még jobban eldurvult a helyzet, a zaklatóink nem állítják le magukat, mi pedig mentálisan tönkrementünk. Innen is köszönöm az undorító tapolcai bohócoknak! Korruptak, információkat és adatokat szivárogtatnak ki, áldozathibáztatás megy, a bizonyítékok nem érdeklik őket, ráadásul úgy beszélnek az emberrel, mint egy darab sz@rral. Veszprém ugyanez. Bármelyik más rendőrkapitányság jobb, mint ezek. Ha én törném be a zaklatóink orrát, már rég ráncigálnának kihallgatásra.
Ha ők nem segítenek, és én nem tudom ezt az egész dolgot megakadályozni, se visszavágnom nem szabad, akkor mégis mi a megoldás? A nagy nyilvánosság bevonása, név nélkül (esetleg monogrammal, vagy a keresztnevet kiírva, hangoztatva), mert sajnos még a patkányoknak is vannak személyiségi jogaik, és a végén még ők jelentenek fel. Volt is ilyen felkapott ügy, hogy még a nőt jelentette fel a zaklatója vagy bántalmazója, mert megnevezte őt nagy nyilvánosság előtt. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!