Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért utálják annyira a...

Miért utálják annyira a rendőröket?

Figyelt kérdés
Szerintem tök jó fejek és csak a munkájukat végzik mint mindenki más.

2012. szept. 20. 21:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Van rendes rendőr, meg baromi gyökér is, mindkettő típussal sikerült már összefutnom.

Nekem is ellopta régen a kisebbség a biciklimet, viszont megértem hogy ők sem tudnak sokat tenni, mert amint ellopják, akkor lefestik vagy feldarabolják vagy viszik a ladával az ország másik végébe.

2012. szept. 21. 00:43
 12/25 anonim ***** válasza:
30%
Ja. Borzasztó jó fejek. Egyébként azért utálják őket, mert Magyarország legnagyobb bűnözői.
2012. szept. 21. 03:34
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

"Első, ha meg neked ellopják a biciklidet vagy akármidet meg sírva rohansz a rendőrségre gondolom :D"

Ezt te egy másik emberről és lehet, hogy az ország másik végéről is gondolhatod ugyan, de attól igaz még nem lesz. Én például 40 éves vagyok, de még soha életemben nem mentem be a rendőrségre idézés nélkül, és még mielőtt emberfeletti látnoki képességeid kibotakozásai képpen most azzal jönnél, hogy egy elvetemült bűnöző vagyok az idezett esetek száma is kb öt volt, ebből négyszer tanúként és egy volt mikor gyanúsítottnak idéztek, ráadásul az is közlekedési baleset, személyi sérülés nélkül.

2012. szept. 21. 03:39
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer érdemes részletesebben szemügyre venni, hogy milyen emberek utálják. Kb. a kocsmából részegen kieső, 3 osztályos, soviniszta, tetovált emberek.
2012. szept. 21. 05:20
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Mert sz@rt sem érnek egy verekedésbe sem mernek bele avatkozni!
2012. szept. 21. 10:51
 16/25 A kérdező kommentje:

én 1x nagyon csúnyán szakítottam a pasimmal és másnap találkoztunk az utcán.Senki nem volt már kint csak mi.Az exem megfogta a csuklómat és nem engedett el.Arra sétáltak a rendőrök és amikor meglátták egyből oda jöttek hozzánk,hogy engedjen el.

nekem van rendőr ismerősöm és nagyon jó fej pasi.

2012. szept. 21. 10:54
 17/25 anonim ***** válasza:
9%
Azért mert Nullák. Sem fizikumuk, sem eszük. Mit vársz tőlük? Felmérőn ilyen 60 kilókkal nyomnak fekve...XD Röhely én kb 15 évesen nyomtam 60 kg-mal :)
2012. szept. 21. 11:40
 18/25 anonim ***** válasza:

Hú én a legelső válaszolóval nagyon egyetértek,persze van kivétel,kb a rendőrök 80°%-utálnivaló,de 20%-a normális,ugye csak van 2-3 rendes köztük is.

De van közöttük nagyon korrupt bűnöző is.

2012. szept. 21. 14:27
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

"Felmérőn ilyen 60 kilókkal nyomnak fekve...XD Röhely én kb 15 évesen nyomtam 60 kg-mal :)"

Én 22 évesen is 60 kg-t nyomok és annyit futok felkészülés nélkül szintidőre, amennyi a te életkorod volt amikor ilyen kemény gyerek voltál.

2012. szept. 21. 19:06
 20/25 anonim ***** válasza:
89%

"Felmérőn ilyen 60 kilókkal nyomnak fekve...XD Röhely én kb 15 évesen nyomtam 60 kg-mal :)"

Ügyes vagy, akkor menj csak be egy hétre egy rendészeti szakközépiskolába. Egy nap alatt kifinganál, nem annyiból áll ott a kondicionálás hogy beállnak súly alá azt nyomnak. Az csak egy választható dolog a felvételinél.

2012. szept. 21. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!