Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mostmár az alkarra is lehet...

Mostmár az alkarra is lehet tetováltatni?

Figyelt kérdés

[link]

A képen látható főtörzsőrmester ugyanúgy rendőr, mint a többi csak néha kicpelik eksönözni... Ezek után rá hogyhogy nem vonatkozik az a rendelkezés mely kimondja, hogy a rövid újú ruházatból kilátszódó testrészeket nem tetoválhatja, mert az a tekintélyét aláássa?

2012. szept. 24. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos ő Darth Hajdu unokaöccse, így rá nem vonatkozik a szabályzat.
2012. szept. 24. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Milyen rendőr az ilyen?
2012. szept. 24. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik is ez a rendelkezés? Én 10 évig szolgáltam, de erről csak szóban hallottam. Ilyen jogszabályt soha nem láttam.
2012. szept. 25. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg az ex parancsnokodat mennyire van ez megengedve a mezei rendőröknek... Azért mert ő protkóval bejutott a TEK-be nem kéne rendszeren kívülinek gondolnia magát.
2012. szept. 25. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem látom, hogy beírtad volna a hatályos rendelkezést. Amíg ezt meg nem teszed, addig a mondókád csak tudatlan hőzöngés.

Én is utálom a TEK-et (mint "intézményt") annyira mint mások, de a tagjainak (vagy bármely egyenruhásnak) alkotmányos jogait milyen alapon korlátoznád jogalap nélkül?

2012. szept. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!