Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért szidják a rendőrt?

Miért szidják a rendőrt?

Figyelt kérdés

A rendőr is csak a munkáját végzi, mikor éppen a szabályszegőt bünteti. Köpködnek az autóvezetők, ha látják hogy a rendőr trafizik, hát ez a dolga.

A tilos helyen parkolókat feljelenti.

A részeg kerékpáros fel van háborodva ha feljelentik.

A rendőr nem csinál mást csak elvégzi amit el kell.

2011. aug. 2. 10:38
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
A rendőr egy Bunkó állatfaj. talán ezért.
2011. aug. 5. 09:05
 52/53 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:29"

Akkor az összes nyugdíjas, az összes állami szervezet (ÁNTSZ, Tűzoltóság, Rendőrség, NAV, Mentősök, ápolók, orvosok stb), az összes divatdiplomás, az ingyenélő, munkakerülő segélyezett, a nem bejelentett feketén dolgozók is az államon élősködnek.

Én csak annyit mondanék, hogy Határőr voltam, akaratom ellenére Rendőr lettem. De így termelek is jó sok pénzt az államnak, a befizetett bírságokból.

Ha én élősködök, akkor más is élősködik az én bírságaimból, és az én adómból, amit ugyanúgy felélek minden hónapban, tehát visszafizetem adóként.

De te vagy az okos, ezt már tudjuk, kedves állatpolgár. Saccollak úgy 16 évesnek.

2011. aug. 5. 09:09
 53/53 anonim ***** válasza:
36%
Hát naná. A rendőr egy bunkó állatfaj, mindenki más meg a megtestesült szentfazék. Na elmentek ti tudjátok hova... XD Egy rakás nyomorult, frusztrációtól szenvedő barom... :D
2011. aug. 10. 10:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!