Miért szidják a rendőrt?
A rendőr is csak a munkáját végzi, mikor éppen a szabályszegőt bünteti. Köpködnek az autóvezetők, ha látják hogy a rendőr trafizik, hát ez a dolga.
A tilos helyen parkolókat feljelenti.
A részeg kerékpáros fel van háborodva ha feljelentik.
A rendőr nem csinál mást csak elvégzi amit el kell.
Így van, fejétől bűzlik a hal.
Ezért kénytelen hasznavehetetlen csürhének láttatnia magát sok ezer dolgozó rendőrnek.
Kétségtelen, vannak olyanok is, akik szarul végzik a munkájukat, de ők se lennének, ha a vezetés olyan lenne.
"A másik dolog meg az, hogy itt ahol lakom (Miskolc), 8 általános sem kell ahhoz, hogy valakit fölvegyenek rendőrnek. Olyanok is akadnak közöttük szerintem szép számmal, akik írni-olvasni sem tudnak. Ezek után vannak bizonyos elképzeléseim, miért nem lettek meg a körözött cumók..."
Tudod mit. Ebben a hozzászólásodban hazudsz. De elérted azt, hogy leszarom mit írsz, mert törlöm a kérdést. Nekem ne hazudjon, ferdítsen a szemembe senki. Vitatkozzál, és panaszkodjál, szapuld a rendőröket, neked ebből csak hasznod származhat. Egyet jegyezz meg az életben: Mindenkinek annyi tiszteletet adj, amennyit el is vársz tőle. Mocskolsz minden hozzászólásodban engem, és a szervezetet. Azt sem érdemelnéd meg, hogy valaki elolvassa, vagy meghallgassa a problémádat. Merthogy, neked nem véleményed van, hanem indokolatlan gyűlöleted. Innentől kezdve meg beszélgess azzal, akit ez érdekel...
"Igazad is van, a rendszerváltás környékén végigverte a helyi körzeti megbízott a cigánysort, és már lett is egy tonna banánod. Akkor volt joga a rendőrnek, most nincs. Mit csináljak? Akasszam fel magam? Mert nem képesek normális súlyú büntetéseket kiszabni a bíróságok? Vagy önbíráskodjak? Rúgassam ki magam, mert pofán vágok egy retkes hiperpigmentáltat?"
Reagálnék eme részére a mondanivalódnak. Tudod én annak ellenére, amit a tüntetéseken, meg általában a nemzeti oldal rendezvényein láttam belőletek, nem ítélek el minden rendőrt, és teljesen tisztában vagyok vele, hogy az állomány egy részét tényleg jóindulatú rendőrök alkotják. Mivel manapság elég nehéz normális munkát találni, megértem azt is, hogy félted az állásodat, és nem akarod egy retkes cigány miatt kirúgatni magad. Azt is el tudom képzelni, hogy nem Te vagy az, aki viperázod a kormányellenes tüntetőket, illetve egyéb "közellenéget". És azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy "most nincs joga a rendőrnek". Amit viszont a legcsekélyebb mértékben sem értek: ha a nyugdíjatokért ki tudtok ti is vonulni az utcára és tüntetni, akkor miért nem tudtok azért is, hogy több jogotok legyen bűncselekményeket megelőzni? Vagy, hogy ne kelljen a rendbontók bőrszíne alapján kettős mércét alkalmaznotok?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:21
Olvastad azt a 10 pontot, amiért 3-szor voltam tüntetni?
Mert a nyugdíjkorhatár csak 1 pont volt belőle. Nem tv-t kell nézni, hanem kimenni és megkérdezni. Vártuk is a civilek segítségét, de miután láttuk a híradóban, hogy milyen szinten zajlik a közvetítés (jobbikhoz közel álló szakszervezet, nem mondták, hogy szinte minden alapvető emberi jogot megsértett a törvény, illetve azt sem, hogy mi a 10 pont amit követelünk), nem is vártam mást.
Tudod mit, nem érdekel. Nem ismersz mint embert, nem ismered a rendőri hozzáállást sem. Mindenki olyan illúzióba kergeti magát, amilyenbe akarja...
Azért szídják a rendőröket , mert az összes nagyképű f@szfej. Ők a legokosabbak, megtalálnak, ha nem vagy résen. De persze , ha veled baszik ki valaki, akkor nem tehetnek semmit sem. És az a poén az egészben , hogy aki rendőrnek megy , annak tudnia kell, hogy nagyképű fäsznak kell lennie a munkája során és hát nyilván az megy rendőrnek aki nagyképű f@szfejként élvezi az életet. Nagyképű f@szfejek!
Téma lezárva!
Hehe... XD
És még a rendőrök a f@szfejek... :)
"Mindenki olyan illúzióba kergeti magát, amilyenbe akarja..."
A fenti kommentek alapján ez rád hatványozottan igaz tisztelt rendőrbácsi =)
Rendőrkoma, itt élek Miskolcon, nem egy embert ismerek, aki az általános iskolát nem járta ki, de rendőrnek felvették, de természetesen hazudok, mindenki hazudik, neked van igazad...
Mindenkinek annyi tiszteletet adok,amennyi jár. Sikeresen elérte a testület, hogy szarba se nézzem őket. The end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!