Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért szidják a rendőrt?

Miért szidják a rendőrt?

Figyelt kérdés

A rendőr is csak a munkáját végzi, mikor éppen a szabályszegőt bünteti. Köpködnek az autóvezetők, ha látják hogy a rendőr trafizik, hát ez a dolga.

A tilos helyen parkolókat feljelenti.

A részeg kerékpáros fel van háborodva ha feljelentik.

A rendőr nem csinál mást csak elvégzi amit el kell.

2011. aug. 2. 10:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Mekkora szavak jelentéktelenül kicsi emberektől... :)
2011. aug. 3. 14:26
 42/53 anonim ***** válasza:
Élen veled :) bocsi le kellett csapni ezt a labdát =)
2011. aug. 3. 14:45
 43/53 anonim ***** válasza:
77%

Micsoda sztori emberek :)

Kb egy éve még Én is próbáltam meghallgatni/megérteni a rendőrökkel kapcsolatos híreket. Ma ott tartok, hogy magasról lesz@rom ki mit csinál!

Tüntessenek a rendőrök! Vigyék el a polgárőröket:)! Menjenek politikai ellenfeleket b@szogatni! Stb stb stb. De ugyanúgy a pórnép is: azt csináljatok, amit jónak láttok! (nem vagyok rendőr)

Szidod a rendőrt? Szidd! Megteheted. Ha kicsit eltávolodunk a problémától azt látjuk: az igazi baj, hogy az emberek magatehetetlenek!!!!

Gabi:)! Nem mind azért szidja, mert vaj van a füle mögött (bár egy hiányzó prizma a kecajról is jópár ezres). A legnagyobb baj, hogy, ha születik egy 2/3-os törvény, hogy legyen mindenkinél egy télifagyi (fikció), a rendőrök azt is betartatták. METEZATŐVÉÉNY! Az egyenruhásnáciterorristagárdaf@szságos baromságra is reagálni kellett volna pl a r. szakszervezeteknek. De ugye mivel magyarokból kerülnek ki a rendőrök is, a magatehetetlenség megmutatkozik ismét.

Döntse el mindenki maga: Birka marad és szidja a rendőrt, kormányoktól várja a csodát, VAGY összeszedi magát és akár törvénytelen módszerekkel elintézi azt, amit ez a magatehetetlen társadalom(rendőr civil egyaránt) nem tudna!!! Gondolok itt /teljesség igénye nélkül/:

Uzsorások "eltüntetése"

Gazdasági bűnözők "eltüntetése"

kisebbség megemberelése

kiskorú bűnözők eltakarítása

bevándorlók fenyítése

stb stb stb.

Tehát ne a rendőrt kell szidni, hanem szerveződni! És, aki útba áll, annak: kacckacc (legyen az bűnöző, vagy rendőr)

Z

2011. aug. 3. 20:27
 44/53 A kérdező kommentje:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:27

ez szép volt

2011. aug. 3. 20:42
 45/53 anonim ***** válasza:

Áááá, "Dr. Z"!! Már azt hittem, elvesztél. :)

Hibátlan gondolatmenetedbe nem lehet belekötni. :)

14:45!

Igazából örülök, hogy lecsaptad a labdát. Legalább van még más is aki nem vesztette el a humorérzékét és nem vitázik habzó szájjal. :D

2011. aug. 3. 21:07
 46/53 anonim ***** válasza:

Más miatt léptem fel, gondoltam, ha már itt vagyok bekukkantok a politika/rendőrség sectionsbe.

Az megy itt, mint 5-6 hónapja, csak én változtam meg.

De reménytelenek az emberek még mindig.

Z

2011. aug. 3. 22:02
 47/53 anonim ***** válasza:

A dolgáért a feletteseit utálják.

Azért utálják amit okoz, mert bosszúságokat okoz.

Csinál mást, okoz mást.

Másrészt a dolog végrehajtását maga választja.

Egyáltalán maga választja, hogy rendőr legyen.

Hatalmas önbecsapás azt gondolni, hogy semmi köze semmihez.

2011. aug. 4. 22:33
 48/53 anonim ***** válasza:
61%

Rendőr bácsi aki írta hogy ö is fizet adót.Annak üzenném hogy azt a pénzt amit vissza fizet adóként azt is az adó fizetők pénzéből fizeti vissza tehát ö egy fillért nem tett be az államnak

Azért írtam adó fizetőket mert én nem fizetek adót mert mire???Hogy ellopják a fejesek??Hogy azt fizessem hogy Tarlós a neki tetsző nevekkel tűzdeli teli a várost?Vagy esetleg a cigányok eltartására?Vagy arra hogy miközben a rendőrök traffipaxoznak,bicikliseket büntetnek egy prima miatt miközben a Blahán és sok helyen a cigányok fosztogatják a népet?Esetleg a BKV-nak hogy ha azzal utazom akkor ha esik az essö beázik télen beesik a hó és fűtés sincs nyáron 60 fok melegben nem tudják bekapcsolni a légkondit mert nem kellene egyébként az sem ha nem olyan buszokat,villamosokat vesznek amint 10x20cm az ablak??Vagy arra hogy fizessem a sok sült galambot a parlamentbe amikor ha megnézel egy parlamenti közvetítést akkor a fele alszik,bent sincs,újságot olvas vagy laptopozik) (HA ÉN EZT TENNÉM A MUNKA HELYEMEN KIRÚGNÁNAK MINT A SZ.RT)? Vagy arra hogy minden út tiszta kátyú és toldozzák foltozzák?És még sorolhatnám

2011. aug. 4. 23:29
 49/53 anonim ***** válasza:
57%
23:29, ott a pont :) Ment a zöld kezecske. Remekül összefoglalta, hogy miért szidják a sündőrséget. Mindennel foglalkozik, de arra, amire kitalálták, na azzal pont nem...
2011. aug. 4. 23:33
 50/53 anonim ***** válasza:
0%

RE-MÉNY-TE-LEN-EK VAGY-TOK!!!:!!!:!!!

A rendőrök bekphatják, de ti még nyeljétek is le a cuccot!!!

Z

2011. aug. 4. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!