Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kell szidni, mocskolni...

Miért kell szidni, mocskolni a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Sok (video)kommentnél láttam,és hallottam már ismerősöktől is,hogy szidják a rendőröket.

Olyanokra gondolok mint pl sündőr,sün; haszontalan emberek;szolgálunk és félünk....Ezt miért kell?Szerintem ez eléggé pofátlanság,hisz mégis a mi biztonságunkért felelnek,és nem is annyira hülyék(iskolázottság)....

Milyen jogon?(A sünös elnevezés hátterét ismerem...)

2011. júl. 17. 13:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"Talán mert szart se érnek"

Az az irányítás, vagyis a politika hibája nem?

"dilettáns korrupt csürhe."

Ezt kikérem a 99% nem korrupt rendőr nevében. Nálunk sem több a korrupció, mint más munkahelyen.

"Ez olyan, mintha az égre mondanám, hogy kék."

???

2012. jan. 22. 20:06
 42/45 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert a sok előítéletes ember (általában szélsőjobbosok) képtelenek kulturált formában véleményt alkotni. Ezért marad az ócsárolás, hőbörgés.
2012. ápr. 7. 12:09
 43/45 anonim ***** válasza:

Hirtelen ezt olvastam: "Miért kell szidni a mocskos rendőrséget?"

Válaszom:

Több az embereknek a negatív tapasztalatuk velük mint a pozitív. Túl sok embernek van túl sok kellemetlen élménye a rendőrökkel/rendőrséggel.

2012. máj. 27. 01:05
 44/45 anonim ***** válasza:
56%

Eddig akárhányszor bejelentést tettem valamilyen ügyben, egyszer nem segítettek, csak küldtek egy papírt a nyomozás megszüntetéséről...vécépapírnak még jó volt legalább.

Bezzeg ha nincs nálam a személyim a Keletiben, egyből höbölö-böbölö, nekiállnak letartóztatásról ugatni.

Nevetséges, koszos, korrupt bohóctársulat az egész, egyetértek az előttem szólókkal.

2013. máj. 30. 20:52
 45/45 anonim ***** válasza:

Mert kártékony semmirekellő bohócok, azért. Traffiznak meg szondáznak ezerrel, meg a magányos "monnyonle"-zőket nagyon bátran kergetik a tini nindzsa tekesek, a kábeltolvajokkal, falopókkal, utcai késelőkkel meg egyikkel se foglalkoznak.

Ennyit róluk, és Sintér Sándor kijelentéséről: "két hét alatt rend lesz"

A közbiztonság rosszabb mint a "zemútnyócévben".

Végül de nem utolsósorban: Magyarország jobban teljesít! :DDDD

2014. ápr. 19. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!