Miért kell szidni, mocskolni a rendőrséget?
Sok (video)kommentnél láttam,és hallottam már ismerősöktől is,hogy szidják a rendőröket.
Olyanokra gondolok mint pl sündőr,sün; haszontalan emberek;szolgálunk és félünk....Ezt miért kell?Szerintem ez eléggé pofátlanság,hisz mégis a mi biztonságunkért felelnek,és nem is annyira hülyék(iskolázottság)....
Milyen jogon?(A sünös elnevezés hátterét ismerem...)
"Talán mert szart se érnek"
Az az irányítás, vagyis a politika hibája nem?
"dilettáns korrupt csürhe."
Ezt kikérem a 99% nem korrupt rendőr nevében. Nálunk sem több a korrupció, mint más munkahelyen.
"Ez olyan, mintha az égre mondanám, hogy kék."
???
Hirtelen ezt olvastam: "Miért kell szidni a mocskos rendőrséget?"
Válaszom:
Több az embereknek a negatív tapasztalatuk velük mint a pozitív. Túl sok embernek van túl sok kellemetlen élménye a rendőrökkel/rendőrséggel.
Eddig akárhányszor bejelentést tettem valamilyen ügyben, egyszer nem segítettek, csak küldtek egy papírt a nyomozás megszüntetéséről...vécépapírnak még jó volt legalább.
Bezzeg ha nincs nálam a személyim a Keletiben, egyből höbölö-böbölö, nekiállnak letartóztatásról ugatni.
Nevetséges, koszos, korrupt bohóctársulat az egész, egyetértek az előttem szólókkal.
Mert kártékony semmirekellő bohócok, azért. Traffiznak meg szondáznak ezerrel, meg a magányos "monnyonle"-zőket nagyon bátran kergetik a tini nindzsa tekesek, a kábeltolvajokkal, falopókkal, utcai késelőkkel meg egyikkel se foglalkoznak.
Ennyit róluk, és Sintér Sándor kijelentéséről: "két hét alatt rend lesz"
A közbiztonság rosszabb mint a "zemútnyócévben".
Végül de nem utolsósorban: Magyarország jobban teljesít! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!