Miért kell szidni, mocskolni a rendőrséget?
Sok (video)kommentnél láttam,és hallottam már ismerősöktől is,hogy szidják a rendőröket.
Olyanokra gondolok mint pl sündőr,sün; haszontalan emberek;szolgálunk és félünk....Ezt miért kell?Szerintem ez eléggé pofátlanság,hisz mégis a mi biztonságunkért felelnek,és nem is annyira hülyék(iskolázottság)....
Milyen jogon?(A sünös elnevezés hátterét ismerem...)
Teljes mértékben igazad van. Köszönöm, hogy ilyen őszintén leírtad a véleményed. Én több felé választom ezeket az embereket. Van aki értelmetlen mondatokat irkál ide, hogy idegesítsen, vagy beálljon a sorba, akik élvezik ha megmondhatják azt, amihez nem értenek. Az ilyennek felesleges is magyarázni. Van olyan, aki felháborodik azon a való életben, hogy a köszönés után megkérdezed tőle, hogy merre megy? Aki bár nem mondja ki, de a szemében látszik, hogy "de kinyírnám ezt a mocskos szemét ÁVÓ-s szemkilövető mocskot". Na az ilyennek sem tudsz elmondani semmit. Az ilyet szoktam valami szabálysértésen fogni, és 20eFt-os csekkel továbbengedni. Valaki tanul ezek közül, valaki nem. Olyannal is találkoztam már aki a baszott nagy terepjárójából kikönyökölve röhögött egyet, mikor kilátásba helyeztem a 20eFt-ot. Mondta, hogy ez neki nem pénz.
A másik embertípus pedig az, aki mindent jobban tud mint a rendőr. Különben is a rendőrök buták. Mindent elhisz, amit mondanak neki. Füllent is nagyokat, hogy még jobban eltiporja a saját szemében a rendőrséget.
Egyszóval az ide írók annyira nem veszik komolyan a kérdést, hogy nem tudnak olyan értelmes alátámasztott választ adni rá, ami megválaszolná.
Ennyi erővel én is elkezdem szidni a kőműveseket, mert számla nélkül dolgoznak, és nálunk is olyan munkát végeztek amely nem szabályos. Az én adóforintjaimon élősködnek, és az elvégzett munka is szar.
Ha a rendőr az adófizetők pénzéből élősködik, akkor az összes civil pedig a munkaadóján. Engem az állam fizet az elvégzett munkámért, a civileket meg a főnöke. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy én fizetek minden adót, és be vagyok jelentve. Nem trükközök és (trükközhetek) a bejelentettséggel. Illetve azt is meg kellene nézni, hányan élősködnek az én adómon is, mint táppénz, és rokkant nyugdíj csalók. Akik munka nélkül tartják a markukat.
Abszolút jogos a felháborodásod. Nem kell messzire menni, ez az oldal is tele van a rendőröket pocskondiázó kérdésekkel és válaszokkal. Számomra nem ez a felháborító, hanem ha baj van, ők az elsők, akik rendőrhöz szaladnak és segítséget várnak.
Bérrel és adóval maximálisan egyet értek veled. Engem is az állam fizet és a bérem felét eladózom. Ami szintén felháborít az, aki vállalkozónak dolgozik minimálbérre bejelentve. És igen, sajnos nagyon jól látod... Mi tartjuk el őket. Nem szeretek politizálni, mert mindig csak rossz a vége, de a rendszer úgy szar, ahogy van.
Mindig azt mondom, hogy nem szarunk oda, ahol eszünk. Az állam is azoktól veszi el a legtöbbet, akik közvetlen nekik dolgoznak... (tőlünk)
"15,21-esRendőr-rendőrnek! Mióta nem élősködnek a rendőrök ? Talán termelő munkát végeznek? Tény hogy az is egyfajta munkaviszony, tehát dolgoznak ! De nem termelnek és az én, ill kőművesek befizetett adóforintjukból kapják az államon keresztül bérüket! Remélem eddig világos !"
1. Határrendész-rendőr vagyok
2. Azóta nem élősködünk rajtad, mióta én a bűnözőket szűröm ki, illetve az illegális migránsokat, hogy ne vágják el a torkod egy darab sonkáért. Én bűnözőket gyűjtök be, és ezért kapom a bérem, te meg azért amit nem tudunk.
3. A büntetés az mi, ha nem pénztermelés? Én valódi pénzt termelek az államnak, te viszont csak egy értéket képviselő dolgot állítasz elő, amin valaki hasznot húz.
4. Én is fizetek adót, azon meg a te rokonod élősködik segély formájában. Tényleg nem értelek.
"kőművesek befizetett adóforintjukból kapják az államon keresztül bérüket"
Azokra a kőművesekre gondolsz, akiknek 98%-a be sincs jelentve? A befizetett adóforintjukból? Akkor abból a havi 10-20eFt befizetett adóforintjukból nehezen kapnak fizetést, nem? Az államon keresztül? Nem, tényleg nem világos.
8:30-nak:
Kicsit kivonatosítottad a hozzászólásomat, így pont a lényege veszett el... Pedig én egyet értek veled, csak egy másik oldalról (de hasonló szemszögből) közelítettem meg a dolgot.
Csak két apróság:
- ha látásból ismered -> nem ismered (eléggé), ez még így is elég kevés infó egy megalapozott véleményhez (bár én nem látok a Te szemeddel)
- tudomásom szerint a zászlóégető nyugdíjas tűzoltó volt... (ha ez kamu, akkor hamu a fejemre)
18:13-nak:
Ez a "ki végez termelő munkát" szöveg kb. általános alsóban (és az azon a szinten megrekedteknek) még nagyon jó (és nagyon régi) érv. Aki ezt már agyban meghaladta (bárminemű közgazdász előképzettség nélkül), az belátja, hogy "termelő munka" csak akkor lehetséges, ha annak fennállnak a feltételei. Ezt valakinek meg kell teremteni. Tehát a termelés nem egyenlő az előállítással! Nem kell(ene) túl sok ész hogy belásd: A termelés, szolgáltatás, közigazgatás szétválasztva nem működne! Ha az egyik kiesne, a másik kettő meghalna.
Csak képzeld el: Ha a belügyi "rabszolgák" (rendőr, tűzoltó, orvos, mentő, tanár, BV-s, stb.) 100%-a egyszerre nem venné fel a munkát! A "termelők" nem hogy termelni nem tudnának, de 2 nap után az ágyuk alatt kisgyerekként zokognának az életükért! Minden túlzás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!