Sok (video)kommentnél láttam,és hallottam már ismerősöktől is,hogy szidják a rendőröket.
Olyanokra gondolok mint pl sündőr,sün; haszontalan emberek;szolgálunk és félünk....Ezt miért kell?Szerintem ez eléggé pofátlanság,hisz mégis a mi biztonságunkért felelnek,és nem is annyira hülyék(iskolázottság)....
Milyen jogon?(A sünös elnevezés hátterét ismerem...)
Nekem van két jó tapasztalatom is a rendőrökről,volt általában,ha látják,hogy alázatos vagy és törvénytisztelő akkor nem bszogatnak... láttam már olyat,hogy egy kigyúrt fickó a zavargások idején egy nemzeti ünnepségről hazabuszozgatva bemutatott a járőröknek a rendőrök leszállítatták és igazoltatták,mindenki felvolt háborodva,hogy micsoda szemétség igazoltatni azt a szegény embert! Egyrészt azt igazoltatnak akit akarnak,másrészről nekik nem az a céljuk,hogy cseszegessék azu egyszerű állampolgárokat,de ha azt látják,hogy nem tisztelik őket,akkor betudnak pöccenni és addig amíg az nem a szemkilövetésről szól és törvényes nincs gond.... persze hülyeség szimpátia szerint igazoltatni,de ők is csak emberek! Akinek magával a rendszerrel van a baja,azt megértem,de annak ne csak a rendőrökkel,de a kormánnyal is legyen!
2011. júl. 17. 14:53
12/45 anonim válasza:
@janzi:
Én miért lennék bűnelkövető attól, hogy az én ablakom alatt tivornyáznak? Azért mert nem nyomom fel őket?
2011. júl. 17. 15:56
13/45 anonim válasza:
Igen, és ezt mint rendőr mondom!
Ha tényleg az megy, amit mondtál, és ezt te hallottad, azt jelentened kell. Ha nem teszed, az bűnpártolás. Az ilyen ember nem való a rendőrség kötelékébe.
Fröcsögni könnyű, de a változáshoz, javuláshoz tettekre van szükség.
Ui.: Ha előző hozzászólásomban egyes jelzőkkel elvetettem volna a sulykot, azért elnézést kérek. A szemellenzős megnyilvánulások néha felhúznak...
2011. júl. 17. 16:51
14/45 anonim válasza:
Azért mert SÜN
2011. júl. 17. 17:37
15/45 anonim válasza:
mert korrupt az egész magyar sündőrség! Nem egy történetet meséltek már el. Van az iskolázott ember meg van a sündőr.
2011. júl. 17. 18:02
16/45 anonim válasza:
"mert korrupt az egész magyar sündőrség! Nem egy történetet meséltek már el. Van az iskolázott ember meg van a sündőr."
És ez a véglény beszél iskolázottságról... LOL
2011. júl. 17. 18:21
17/45 anonim válasza:
bocs janzi süni!
2011. júl. 17. 18:29
18/45 anonim válasza:
az szidja,akinek vaj van a füle mögött.Pl:soha nem zavar a trafipaxozó,ha szabályosan közlekedem...
2011. júl. 17. 19:37
19/45 anonim válasza:
Talán mert megérdemlik...
2011. júl. 17. 20:35
20/45 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Ha ennyi itt a talpig böcsületes, jóképességű, művelt, intelligens csodalény, akkor miért nem mennek el rendőrnek? Hisz ők sokkal magasabb rendű(nek érzik magukat)ek. Nem tetszik, ami van? lehet ellene tenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!