Mi lesz ha tényleg elveszik a nyugdíjat?
Figyelt kérdés
A férjem is nyugdíjas rendőr, a folyamatos nyugdíjra alapozva vettünk fel hitelt.Ha nincs az a bevételünk nem tudjuk fizetni a törlesztőket és mehetünk az utcára.Tényleg nincs semmi jogunk? Kérem olyanok írjanak akik hasonló helyzetben vannak, a kárörvendők kíméljenek inkább meg a válaszaitól!2011. máj. 17. 15:33
31/52 homo ludensz válasza:
Szerintetek egy mezei gépi forgácsoló vagy esztergályos /nem én!/ ha ledogozik 62 éves koráig több mint 40 évet feltéve hogy van munkája az 100-120 ezer forintot érdemel nyugdíjként? Nem sajnálom én a rendőröktől hiszen ha akartam volna a határőrségtől leszerelve boldogan fel vettek volna, tudom mivel jár a BM.nél a szolgálat. Az van hogy egyik nyomorult átnéz a másikra és irigyli hogy az még talál valamit a régtől üres zsákban.
32/52 anonim válasza:
280000ft níugdij féretettétek vólna nem tartamál itt más ember 73500ft gürcöl egész hónapba ....
33/52 anonim válasza:
Ott a papa nem mezei tiszthelyettes volt. Egy utcán talpaló rendőr sem visz haza többet mint te, és éjszakázik, 24 órázik, életét kockáztatja. Itt nem is a tisztek vannak felháborodva, mert ők 200 felett kapnak fizetést és nyugdíjat is. A demonstráción is ők védték a parlamentet a tiszthelyettesektől. Pont ez a baj, hogy nekik 8 órát kell csak ülni az irodában dupla fizetésért, míg aki az utcán dolgozik, az éhbérért gürcölhet. De ez minden területen így van. Nem sajnálom én senkitől sem a pénzt. Mindenkinek annyit kellene adni, hogy tisztességesen megtudjon élni. Nem érdekel engem ha valaki picit többet akar nálam, kapja meg, de ha megszorítani kell, akkor őket szorítsák meg, ne a haldokló emberbe rúgjanak még egyet.
34/52 anonim válasza:
én nem sajnálom a rendőröket,a legnagyobb rablók a politikusok után.Ahol én laktam 28 évig hiába hívtál rendőrt ha bontották a kerítésedet és lopták a az udvarrol a dolgaidat a rendőr ugyan nem jött ki.Ebben mi a veszélyes munka?az hogy engem megbüntet mert nem voltam bekötve,zsebbe egy 10 es,de a tetves cigány jogsi meg forgalmi nélkül sőőt lopott kocsival elmegy mellettük akkor elfordítja a fejét hogy ne is lássa.Hát kedves kérdező a drága férje menjen csak dolgozzon meg a pénzért amit be akar zsebelni az államtól.A tűzoltók megérdemlik a korai nyugdíjat de a rendőrőket dolgoztatnám minimum 60 éves korukig!!
35/52 anonim válasza:
ja és hozzáteszem édesanyám ledolgozta az életét és 32 ezer forint nyugdíjat kap,ez azért vicc az ilyen 280 ezres nyugdíjakhoz képest.Mert menjen a rendőr nyugdíjba 40 évesen de ne kapjon az átlagfizetés 3-4 szeresének megfelelő nyugdíjat 20 év "munka" után míg aki valóban dolgozott majd 40 évet és az átlag egyharmadát kapja.vicc az egész
36/52 anonim válasza:
Kedves utolsó.
Még egyszer mondom, nem tehetek róla, hogy határőr vállapot lecserélték rendőrire. Akármit is mondasz megterhelő 12 órában csinálni ezért az éhbérért. Ha nekem a törvényben garantált nyugdíjamat, amit befizetek az államnak, nem adják oda 25 év szolgálat után, akkor dolgozzál te is halálodig ha ezzel egyetértesz. Nem kell irigykedni, gyere te is rendőrnek, ha ez olyan jó.
Én is megadnám mindenkinek a 100eFt fizetést, és nyugdíjat, de neked és édesanyádnak nem.
(Ide képzelj egy kis káromkodást)
37/52 anonim válasza:
Nem vagyok irígy,mehettem volna rendőrnek de nem voltam lusta inkább tanultam egy normális szakmát amivel igaz hogy nem csak 25 évet kell dolgoznom és nemtudom szivatni meg lehúzni a népet,de megélek.A 12 óráról meg annyit hogy azt nem heti 7 napon,hanem kaptatok mellé pihenőt...Az elmúlt 10 évben én is 12 órát dolgoztam kivétel nélkül 7 ből 6 napon,sőt sokszor megesett hogy 7 ből 7-et,és fizikai munkát végeztem nem csak a népet szopattam.És nem kéne sajáltatni magatokat mert ha éhbérér dolgoztattak akkor miért nem váltottatok?Nem kötelező rendőrnek lenni,tanulhattatok volna normális szakmát is.Jaa csak akkor dolgozni is kellett volna meg 45 évesen nem lehetne nyugdíjba menni...Hát igen,és lehet káromkodni nyugodtan...Nekem nem kell a magyar állam pénze,de te kedves utolsó édesanyámtól vennéd el a nyugdíjat aki halálos betegen fekszik hol otthon hol kórházban,még a boltba sem tud elmenni egyedül és 40 év munka után kap 30 ezer nyugdíjat,jaa persze mert a sok fiatal életerős nyugdíjas rendőrnek kell fizetni 100 ezreket nyugdíjra,hát igazad van ez teljesen fair és én fogjam be a pofámat...
38/52 anonim válasza:
Te ugyanilyen embereket akarsz visszatereltetni életet menteni. Ha ennyire buta vagy, akkor megérdemled. Ha a te anyukád haldoklik, haldokoljon másé is. Igen, inkább fogd be.
39/52 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy a beteg rendőrök menjenek vissza dolgozni,de látom rendőrésszel csak ennyire futotta,vagy el sem olvasod amit írok vagy nem fogod fel,esetleg fáj az igazság.lepontozhattok nyugodtan,akkor is ez a véleményem.Mert persze a rendőrnek az kemény hogy egy héten 3 szor 12 órázik de a másik ember aki heti 6 nap végez fizika munkát az dolgozza ki a belét,igazad van,az nem munka.És fentebb leírtam hogy pl ahol én laktam ott miben nyílvánult meg a rendőri életmentés.Ha betörnek nem jönnek ki,ha én agyonverem aki betört engem lecsuknak...Az életem veszélyesebb volt 28 évig mint 4 generáció rendőrnek nálunk.Van kivétel,én nem mondom hogy nincs,de akkor is nagyobb százalékban semmirekellők a rendőrök,csak a pénzt teszik zsebre...Sokszor megbüntettek,az országban sok helyen,meg is értem mert szabálytalan voltam,megérdemlem,de kb 20 ügyből 2 volt ami nem zsebre ment,ezek után ne beszéljünk az éhbérről mert ilyenekből többet keresnek mint a fizetés.És nem azt mondom hogy ne kapjon nyugdíjat mondjuk 25 ledolgozott év után,kapja meg mondjuk a fizetésének a felét,mert 45 évesen még nyugodtan elmehet dolgozni akár biztonságiőrnek a semmittevést ugyis megszokta.a következő meg az lesz hogy aki átlagos munkahelyen dolgozott felvisszük a korhatárt,csökkentjük a nyugdíjat....
40/52 anonim válasza:
Azért ne higgyetek már el mindent, amit a híradásokban mondanak! Az én férjem nyugdíja is jóval kevesebb, mint a fizetése volt, és a legtöbbnek így van. Ráadásul nem azért lett nyugdíjas, mert ahhoz volt kedve, hanem mert megszűnt a munkahelye, és más választása nem volt. Illetve szerencsére VOLT ez a lehetőség, amivel természetesen élt, mint minden normális ember a helyében. Nem tudom, miért érdeke a kormánynak, hogy az embereket egymásnak ugrassza, de ezt teszi, látszik ez a hozzászólásokon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!