Mi lesz ha tényleg elveszik a nyugdíjat?
Mi is ugyanebbe a helyzetbe vagyunk,és teljesen kivagyunk.Apum nyugdijas rendőr,63éves,a nyugdija 280ezer,mi is erre alapozva vettünk fel hitelt,ami havonta több,mint százezer forint.A bank a nyugdijból vonja le.Anyukám nem sokat keres.Hogy mi lesz velünk...fogalmam sincs,ha apukám nem tudod elhelyezkedni újra,utcára kerülünk,ha szerencséje lesz és talál is,épp annyit fog keresni,hogy ha kifizetjük a hitelt,ne haljunk éhen.
Úgy volt jövőre megyek a fővárosba tanulni,alig vártam,de igy lemondhatok az álmomról.
Sajnos szerintem elfogják venni,nagyon biztosak magukba
=(.Az,hogy emberi jogokat sért,kit érdekel,szerintem úgyis megtalálják a kiskapukat,hogy véghez vigyék amit eltervezték.
Sajnos most nagyon sok család eddigi nyugodt,békés élete törik ketté.Sajnálom,hogy van aki ennek örül...
Kitartást Nektek,tudom iszonyat nehéz.
20/L.
ÁÁÁ nagyon szörnyü =(Am láttam elirtam,apukám 53éves.
Eleve majd mindenkinek biztositanak munkát,mikor igy is mennyi munkanélküli van.Ezt csak úgy mondják,valójába az ,hogy utána mi lesz velük és a sok családdal,már nem érdekli őket,csak a pénzt ne kelljen kifizetniük...
Én pályakezdő vagyok, csak pár éve vagyok itt. 95000 Ft a fizetésem. Bele sem merek abba gondolni, hogy mikor leszek nyugdíjas. Jelenleg kiölték belőlem a hivatástudatot, és a fiatalos lendületességet. A kollégáim mennek máshova dolgozni, vagy külföldre, ehelyett erővel próbálnak meg megtartani a főnökök. Az állomány egyre gyatrább, kevesen is vagyunk, az elvárások nőnek, hála az integrációnak és politikának.
Szerintem a következő demonstráción kirángatják a szavazóhelyükről a politikusokat az emberek, és nem lesz annyi arany vállapos, hogy megakadályozza...
Szerintem nézne néhány nyugdíjból visszahívott rendőr, hogy hogyan működnek a dolgok. Amikor 2-3 órás telefonálgatás kell ahhoz, hogy egy rendőr kimenjen egy lopáshoz, és tankolhasson 2000Ft-ot az autóba.
A schengeni határt is megnézhetnék bármikor az uniós delegáltak, mikor 6 ember munkáját csinálja 1 ember, persze a felelősség adott.
Kitartást kívánok a nyugdíjas kollégáknak, tartsatok a demonstrációs bizottsággal, és erősítsétek jogaitokat.
57év alattiakat érinti az átvizsgálás , ami jogos, csak egyénileg kell megvizsgálni, mert valóban erkölcstelen volt
elhúzni nyugdíjba és még mellette dolgozni.Sok fiataltól elvenni a munkalehetőséget ez korrekt?? Ezek tények ,ha tetszik ha nem!
Látom sokan vagyunk ebben a cipőben.Kíváncsi lennék, hogy erre a problémára mit válaszolna a tisztelt kormány.Úgy látszik a nyugdíjas rendőrtől elárverezhetik a házat is és az is rendbe van néhány tudatlan civil szemében.Szomorú!
Kívánom nekik, hogy ez a drága jó kormányuk hozzon még olyan klassz döntéseket ami miatt ők is padlóra kerülnek anyagilag,akkor majd megtudják milyen is ez!
Morzsákért dolgoztak a rendőrök évekig, kockáztatták az életüket a sok semmire kellőért cserébe kaptak ígéretet jó és közeli nyugdíjra.
Kedves civilek!Ti mennyiért kockáztatnátok minden nap az életeteket másokért????
Minket is érint sajnos, én sem tudom, mi lesz velünk.
Aki azt gondolja, megoldódik a probléma azzal, hogy elmennek a nyugdíjasok dolgozni, téved, hiszen az ok a törvényesen megállapított nyugdíj megszüntetésére a spórolás. Namármost ha ugyanannyit kap mindenki, csak fizetésnek fogják hívni, mennyivel is lesz több pénz az államkasszában? Na és hol van annyi munkahely?
Egyértelmű, hogy elvesznek sok tízezer családtól annyit, amennyi már a meglélhetésüket veszélyezteti. Akit ez nem hat meg, inkább ne is írjon ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!