Mi lesz ha tényleg elveszik a nyugdíjat?
Igazából a baj itt az,hogy ebben az országban mindenki szeret semmiért valamit kapni.Semmit csinálok és megkapom érte a pénzem.
A rendőrök régen nem azért mentek rendőrnek,hogy hamar nyugdíjba menjenek.Ezt 2006ban vezették csak be!Aki régen rendőrnek állt tudta mit vállal!!
Németországban 67re akarják emeli (most 65) a rendőrök nyugdíjkorhatárát.Persze,ott több fizetést is kapnak,de aki Magyarországon áll rendőrnek az tisztába is volt a feltételekkel,hogy milyen fizetést várhat!
40-50 évesen az ember képes fizikai munkát végezni bőven!!Persze,lehet nem a legmegterhelőbb területekre osztják őket be,valószínűleg könnyített dolguk lesz.Rendőrből amúgyis hiány van épp azért sírnak.Hát akkor meg???
A lenyugdíjazott rendőrök meg feketemunkákat vállalnak el,kiszorítva ezzel a fiatalokat és kitolnak ezzel az állammal és a rendes adófizetőkkel akik fizetik nekik a luxusnyugdíjukat!!!
Ilyen SEMELYIK országban nincs ami itt folyik!!Mindenki csak szipolyozni akarja a pénzt,ingyenélő akar lenni,ezért tart itt ez az ország ahol vagyunk!!Ideje van,hogy valaki rendet vágjon!!!Kicsi és szegény ország vagyunk,nem tehetjük meg ezt a luxust.Én nem irigy vagyok,ha úgy állna a gazdaság,hogy vígan ki tudjuk fizetni,akkor rendben menjen csak nyugdíjba,de a csőd szélén áll az ország.Be kell látni,hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak és csak akkor mozdul előre az ország,ha tisztességes emberek fogják alkotni!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:03
Tudod, nehéz úgy objektív véleményt írni valamiről, amiről az égvilágon semmit sem tudsz. Törvényt visszaható erővel alkotni egyetlen európai országban sem lehet, és ez a lényeg. Illetve 8 évig ezt hallgattuk: megvédjük a nyugdíjakat, szinten tartjuk a reál értékét, 2007-ből pedig elhagyta valakinek a narancshéjas száját, hogy a rendvédelmisek nyugdíját megvédjük, és csak kedvezményesen módosíthatjuk. Erre Ígéretet, és törvényt kaptunk.
Tudod ez felháborító. Ez olyan, mintha neked azt mondanák, hogy 65-80 éves korodig vagy visszajössz dolgozni, vagy éhen halhatsz a 40eFt-os segélyedből.
Ugye nehéz úgy dönteni, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez!?
Én például kikérem magamnak, mert fél életemet a határátkelőhelyeken töltöm, ennek felét 12 órás éjszakai munkában. Sűrűn egész éjszaka dolgozva, adót fizetve.
De ugyanúgy dolgozik minden rendőr, tűzoltó, NAV, mentős, gyógyszerész, és a tisztességes leszázalékolt nyugdíjas, és adót is fizetnek. A hülye dumádra nem kíváncsi senki, kedves utolsó.
Aki irigyli a rendőröket, mert szerinte nem dolgoznak, az menjen annak! Egyből megtudná, mennyire nem ingyenélők...Nem is értem, miért mond valaki véleményt olyanról, amihez halvány sejtelme sincs! Ráadásul nem csak rendőrökről van szó ám! Ki gondolja azt, hogy pl. egy tűzoltónak könnyű a dolga?
Itt arról van szó, hogy visszamenőleg akarják megváltoztatni a törvényt, ami szerintem elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!