Nyugdíjasok, nem féltek hogy elveszik tőletek a nyugdíjat?
Pontosabban a szolgálati nyugdíjasokról van szó, akik 40 évesen nyugdíjba mennek.
Én ha 40 éves leszek továbbra is dolgozni fogok, és nem fogok nyugdíjat kapni, hanem sokkal többet fogok adózni, mint az, aki rendőr volt és elment nyugdíjba.
Én teljesen egyetértek vele, és szerintem a nyugdíjasok zöme is.
Ez a 40 évesen nyugdíjba menéses dolog lehet, hogy móka annak, aki kapja, de nem móka a társadalom számára és nem móka annak, aki befizeti ezt a töméntelen sok pénzt, hogy fiatal éeleterős emberek nyugdíjba mehessenek, aztán meg dolgozzanak mellette valami biztonsági cégnél.
Kolopele
Mi dolgozunk meg azért, hogy neked Phaetonod legyen. Jó lenne ha nem csinálnál úgy, mintha nem belőlünk élnél!
40000 Ft-bol-6400?
Még szerencse, hogy soha, egyetlen hatalomba se bíztam meg, így van tartalékom. Nagyot fognak még csalódni a mostani megszállottak.
Kolopele! Nem ártana,ha legalább egy hónapig te is csak 100-150.000.- Ft-ból élnél a 4 gyerekeddel. Akkor tudnád,hogy ebből mennyit lehet öregkorra félrerakni.
Lehet,hogy te adsz munkát néhány embernek,de nem minden gazdag teszi ezt. Felénk a vállalkozók gátlástalanul kihasználják az embereiket.
Ma van itt egy kérdés,hogy 38 fokos hőségben kell dolgoznia valakinek,védőital nélkül! Szerinted a főnöke tisztességes munkaadó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!