Van mitől félnem? Szerintem betörött a feje.
16 éves diák vagyok, ma jöttem ki az iskolábol, egy park mellet elmentem, és ott volt egy cig@ny csöves. Részeg volt.
Elmentem mellete, és annyit szólt, hogy:
"nem félsz a cig@nyoktól?" Én erre kérdeztem, hogy hm?
Leköpött, és adott 2 pofont.
Ekkor ideges lettem, rárugtam 1-et, összeesett, és szerintem betörött a feje, mert eléggé vérzett.
Nemtudom, hogy van-e félni valóm. Szerintetek?
:))))
Ésmég annyi kérdésem lenne, hogy a 2 barátomnak, aki velem volt, de nemcsináltak semmit, lehet belőle bajuk? Nemszeretném belekeverni őket..
Ha nem szeretnéd őket belekeverni akkor ne említsd őket ha bármi lesz.
Mellesleg az összevert csövesekkel nemigen szoktak foglalkozni az örsön, pont lesz@rják, napjában minden másodikat megverik (legtöbbször egymást részegen) nem nyomoznak ilyen ügyben.
Helo Fiu! hogyan is volt pontosan ?sztem,ha a haverok nincsenek ott,simán kikerülöd,nem szolsz vissza neki,hármotok közül biztos,hogy hozzád beszélt ?
már eltelt 3 nap,történt valami ?
különben a fej böre a legkisebb sérülés esetén is nagyon vérzik,tehát lehet hogy csak felkarcolodott a feje,nem tört az be
Hello. Hát, mentünk ki az iskolábol, és hirtelen annyit hallok, hogy "nem félsz a cigányoktol?" Odanézek, látom, hogy döllöngél a tag, és jön felém. Mondom hm?
Erre ad leköp, és ad 2 pofont. Adta volna a harmadikat, csak mivel a második nem nagyon talált be, ezért félrelépett, belerugtam 1-et, a mellkasába, összeesett, elkezdett vérezni a feje, énmeg otthagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!