Van mitől félnem? Szerintem betörött a feje.
16 éves diák vagyok, ma jöttem ki az iskolábol, egy park mellet elmentem, és ott volt egy cig@ny csöves. Részeg volt.
Elmentem mellete, és annyit szólt, hogy:
"nem félsz a cig@nyoktól?" Én erre kérdeztem, hogy hm?
Leköpött, és adott 2 pofont.
Ekkor ideges lettem, rárugtam 1-et, összeesett, és szerintem betörött a feje, mert eléggé vérzett.
Nemtudom, hogy van-e félni valóm. Szerintetek?
Bocsánat, rosszul olvastam.
Hát azért, mert mint mondtam cigány volt, és az a para bennem van, hogy már a haverjaival van ott.
Nyugi, ha jönnek azt mondod hogy jött feléd részegen meg akart ütni te meg löktél rajta egyet mire AZ (igen,nem veszem emberszámba) elesett.(azért te ne így mond majd el ha lenne valami. :))Az meg hogy nem segítettél, miért kéne?Megijedtél és elmentél. Azért a sok gyökér itt magyaráz hogy így nem önvédelem meg úgy, majd ha késsel mennek neki a nem részeg cigányok megnézném mit csinálna? Nyilván nem várom meg míg előkerül a bicska inkább helyben hagyom az összeset aztán elmegyek úgy hogy nem érdekel mi lesz vele ha az egyiknek betörik a feje, így járt majd megtanulja hogy ne kekeckedjen.
üdv: egy olyan ember aki krav-magázik és régebben más küzdősportokat is művelt.
Most megnyugtattál, köszi szépen:)))
Erről a Krav-magról birnál beszélni? Hogy pontosabban miis az?
A segítségnyújtás elmulasztása bcs.-t (illetve annak minősített esetét) mindenképpen elkövetted.
Felmerülhet még a gondatlanságból okozott súlyos testi sértés, de információk hiányában erre nem lehet mit mondani. Szóval ne légy teljesen nyugodt!
A "krav-magásnak" meg: a segítségnyújtás mindenkinek kötelessége sérült vagy veszélyben lévő ember számára. Bár ez teljesen ismeretlen (nem csak jogilag, de erkölcsileg is) a mai emberek számára. Különösen vonatkozik ez a kötelezettség arra, aki a sérülést vagy veszélyhelyzetet maga idézte elő.
Azt meg szerintem meg se hallja a bíró, ha azzal mész oda, hogy "mit lett volna, ha elő kerül a bicska". A bíróság nem a "mi lett volna, ha" történetet bírálja el, hanem azt, hogy "mi történt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!