Van mitől félnem? Szerintem betörött a feje.
16 éves diák vagyok, ma jöttem ki az iskolábol, egy park mellet elmentem, és ott volt egy cig@ny csöves. Részeg volt.
Elmentem mellete, és annyit szólt, hogy:
"nem félsz a cig@nyoktól?" Én erre kérdeztem, hogy hm?
Leköpött, és adott 2 pofont.
Ekkor ideges lettem, rárugtam 1-et, összeesett, és szerintem betörött a feje, mert eléggé vérzett.
Nemtudom, hogy van-e félni valóm. Szerintetek?
Előszöris,ha dölöngélt,akkor simán elmehettél volna a pofonok elől vagy simán elszaladhattál volna,szóval ez nem önvédelem,hanem visszatámadás!
Másodszor cserbenhagytad ,ez szintén bűn! De nyugi mivel kiskorú vagy így megúszod!
ma 13:17
Szivesen! Egyébként is megnyugodhatsz valószínűleg,ha nem támadt komolyabb baja holnpra úgyis elfelejti! A lkoholista csövesek ,amúgysem szoktak rendőrségre járni feljelentgetni,náluk mindennapos is lehet (akár!) a balhé,szóval ők ehhez szoktak(persze nem mind,kitudja,lehet ennek az ürgének ,csak rossz napja volt)!
Aza tag, kinézetét illetve eléggé balhés lehetett. Órra szinte nemvolt, tiszta hegvolt, stb.
Csak nemszeretném, hogy legyen valami komolyabb baj, és ha lenne is, felkészülnék rá.. Azért tettem fel a kérdést
De szerintem betörött a feje, mert durván vérzett.
És azért hagytam magára, mert pl ha engem akkor leszúrt volna, nemhinném, hogy odajött volna segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!