Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőri jelzés figyelmen...

Rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hétvégén volt egy kis afférom a rendőrséggel.

Este 22:30 körül jövök egy keskeny egyirányú utcában. Mögöttem egy rendőrautó, pár perc után felkapcsolta a megkülönböztető jelzést. Ezt úgy értelmeztem, hogy kapott valami hívást és el kéne engednem (voltam már olyan szituban, akkor el is húztak mellettem mikor lehuzódtam). Sajnos itt a parkoló autók miatt nem tudtam, kb 1 percig jöttek mögöttem mikor az utcából kiérve gyorsan elkanyarodtam. Akkor itt gyorsan mellém jöttek, akkor már felfogtam hogy nekem kéne megállnom. Közölte pökhendi hangon a fiatalabb rendőr, hogy "közúti ellenőrzés, meg kellett ám volna állnom!". Csak szondát fújattak velem, viszont feljelentettek "rendőri jelzési figyelmen kívül hagyásáért". Most mire számíthatok? Még sosem jártam így.

szept. 18. 08:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szóval ha 50 ezer alatti lesz a bírság inkább kifizetem, ha az feletti akkor viszont beleállok. Hát ha jeleztek is a rendőrök a kezükkel, azt a sötétben nem láttam. Köszönöm a válaszokat!
szept. 19. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Te húzod a rövidebbet, kérdező!

Ne nagyon állj bele semmibe....

szept. 19. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!