Milyen Android-beállítás/app ad hangjelzést az akkutöltöttség bizonyos szint alá süllyedésekor?
1# az első amibe belenéztem, tudja.
"Új opcionális béta funkció, az alacsony akkumulátor riasztás / töltés emlékeztető (kapcsolja be a beállításokba a funkció használatához), ezzel is segíti az eszköz megfelelő időben történő feltöltését!"
2# és a második:
"Teljes akkumulátor és alacsony akkumulátorszintű riasztás
A Töltési riasztás - Teljes és alacsony akkumulátorral rendelkező ébresztőóra segítségével beállíthatja a riasztásokat az akkumulátor teljes és alacsony szintjére.
Ellenőrizze az akkumulátor adatait
Ellenőrizze az akkumulátor hőmérsékletét, feszültségét, egészségi állapotát, technológiáját és kapacitását."
Közben felraktam a Battery nevű appot, ezen konfigurálható, hány százalék min és max értéknél jelezzen. Teszi a dolgát.
Érdekes, hogy az alap Androidban nem találtam ilyen funkciót, miközben az ősmobilok is tudták ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!