Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt mégegyszer el lehet...

Ezt mégegyszer el lehet játszani a rendőrséggel?

Figyelt kérdés

Jármű öknényes elvétele miatt vagyok elnarasztalva a rendőrség előtt, sőt több cselekményt elkövettem. Úgy fogtak meg a verdával, hogy 50 km/h-s szakaszon 120-szal mentem. Multkor beidéztek, de nem mentem el, ugyanis elmentem a háziorvoshoz, doktornő beteg lettem, influenzaféle, egy igazolást tessék már adni, azt beküldtem a rendőrségre, aztán ki is mentettem magam. Most jött az új idézés, hogy be kéne menni. Az az érdekes, hogy nem meghallgatás lesz, hanem eleorvosi vizsgálat, mindegy rendes rendőrségi idézés. Ha megint elmegyek az orvoshoz, hogy már megint lebetegedtem, hányok, tessék már egy igazolást adni, mégegyszer elküldöm, hogy megint beteg vagyok, működik még másodjára?

Mert, ha vki nem jelenik meg, viszik. De ha van orvosi igazolás, hogy beteg az illető, akkor új időpontot adnak. Meglehet mégegyszer csinálni?

2023. ápr. 15. 22:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
#11 van, amikor éjjel fél 3kor elővezetnek. Volt már rá példa, nem is egy.
2023. ápr. 16. 20:05
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 :D Te vagy a #11. Magadnak írsz?
2023. ápr. 17. 00:37
 13/23 A kérdező kommentje:
De amúgy ha az elővezetés szó előkerült. Valami ilyesmi van a papíron, hogy ha nem jelenik meg a terhelt, akkor a következő kihallgatásra elővezetése rendelhető el. Magyarán ha nem jelennék meg, a következő kihallgatás biztos pár nap múlva lenne és 99,9%, hogy hivatali munkaidőben azaz 8-16 óra között. Mi a francnak lenne hajnal fél 3-kor az elővezetés, ha leghamarabb 8 órakor lenne a kihallgatás? Minek olyan hamar??? Mert, ha 8 órakor lenne, ha közel a rendőrség, fel 8-kor is elég az elővezetés. Vagy honnan szedted te a fél 3-at? Gyanús vagy te nekem, még írod, hogy volt rá nem is egy példa. Te voltál akit vittek nem egyszer? Akkor gyakorlott vagy. Nekem ez az első bűncselekményem, a közlekedési szabálysértések, ami három is volt, az nem bűncselekmény.
2023. ápr. 17. 00:46
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Engem?! Én írtam a határozatot az elővezetésről.

Elmondom neked hogy megy ez, előállítanak hajnalba, hisz akkor valószínűleg alszol, az 8óráig tarthat, és szépen megvárod a fogdán míg reggel bemegy az aki elővezettetett.

2023. ápr. 17. 01:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első tárgyaláskihagyásnál csak simán telefonál a bíróság a rendőrségnek, hogy lehetőleg pár órán belül kerítésenek elő.

Ha később sem leszel meg, és van még egy tárgyalásod kitűzve, akkor a rendőrök már rutinosan, akár éjjel is érted mehetnek, reggel 8ig, vagy amikor a tárgyalás kezdődik, szépen elülsz addig a rendőrségi objektumban, türelmesen, ahogy a 14-es is írta.

Gyanús vagyok, hogy ilyeneket írok, tehát bűnöző vagyok?

Tehát csak a bűnöző ért a témához. Bíró, jogász, rendőr etc biztos nem. :D

2023. ápr. 17. 10:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1-2x eljátszható ez, hogy nem jelensz meg a rendőrségen, de utána vagy elővezetnek vagy megkérdezik az orvost, hogy valóban beteg vagy e.

De z is lehet, hogy nem is kell az orvost megkeresni a rendőrségnek, mert magától rájön, hogy kamuzol és az orvos szivat meg.

Pl. elküld egy fájdalmas vizsgálatra... utána elmegy a kedved az egésztől.

Jah és a rendőrség annyiszor számoltatja fel a szakértő díját akárhányszor nem jelentél meg... 1 alkalom 90.000 t.

2023. ápr. 17. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgy is elkapnak, remélem előbb! Remélem ezt a kérdést olvassa az a rendőr, aki az ügyedet intézi és eszébe jut, amikor az aktéd előkerül és nem lesz elnéző, hanem mindent megtesz, hogy dádá legyen a dutyiban :)
2023. ápr. 17. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"ha 8 órakor lenne, ha közel a rendőrség, fel 8-kor is elég az elővezetés"

Nem te fogod megszabni nekik, hogy mikor álljanak rá készen, hogy téged vezetgessenek. Fél 8-kor lesz jobb dolguk is, mint veled foglalkozni.

2023. ápr. 17. 17:40
 19/23 A kérdező kommentje:

Aki szerint hajnal 3 órakor mennek elővezetni, az nagyon nincs otthon a témában (én sem), de ti sem.

Az elővezetést a napnak a hatodik és a huszonnegyedik órája között hajtják végre. Egy másik részben pedig azt írja, hogy a napnak a hatodik és a huszonkettedik órája között hajtják végre. A GOOGLEA BARÁTOM VOLT. Azaz este 10 vagy éjjfél és reggel 6 között nem vezetnek elő. Esetleg ha valakit köröznek, lehet hajnali 3-kor mennek, de maradjunk az elővezetésnél. Erre mit mondtok? Okoskák :).

2023. ápr. 17. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:

"Egy másik részben pedig azt írja"

Ki? Mi? Hol? Mit mond a barátod? Ne csak megtalálj vele valamit, hanem azt is nézd meg, hogy honnan származik az információ, mert a neten minden hülye írhat bármit.

2023. ápr. 17. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!