Ezt mégegyszer el lehet játszani a rendőrséggel?
Jármű öknényes elvétele miatt vagyok elnarasztalva a rendőrség előtt, sőt több cselekményt elkövettem. Úgy fogtak meg a verdával, hogy 50 km/h-s szakaszon 120-szal mentem. Multkor beidéztek, de nem mentem el, ugyanis elmentem a háziorvoshoz, doktornő beteg lettem, influenzaféle, egy igazolást tessék már adni, azt beküldtem a rendőrségre, aztán ki is mentettem magam. Most jött az új idézés, hogy be kéne menni. Az az érdekes, hogy nem meghallgatás lesz, hanem eleorvosi vizsgálat, mindegy rendes rendőrségi idézés. Ha megint elmegyek az orvoshoz, hogy már megint lebetegedtem, hányok, tessék már egy igazolást adni, mégegyszer elküldöm, hogy megint beteg vagyok, működik még másodjára?
Mert, ha vki nem jelenik meg, viszik. De ha van orvosi igazolás, hogy beteg az illető, akkor új időpontot adnak. Meglehet mégegyszer csinálni?
"Elméletben az igazolást el kell fogadják, nincs rá szabály hogy valaki csak egyszer mentheti ki magát, ha épp mindig beteg lesz mire idézve van, lehet hogy a rendőr már anyázik mérgében, de ha beérkezik az igazolás nem vihetnek el bilincsben, új időpontot adnak. ELMÉLETILEG. Gyakorlatilag, hogy van ez az egész?"
Gyakorlatilag úgy van, hogy aki beteg, elmegy az orvoshoz, az orvos megvizsgálja és eldönti, hogy adjon-e igazolást vagy ne. Előbb eddig juss el.
“ Nincs is egy körözés sem kiadva ellenem, csak vicceltem. Lehet be is vettékek. Nem igaz.”
Remélem más is látja, full sárga lapos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!