Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tetszik nektek az új sorozat...

Tetszik nektek az új sorozat a magyar rendőrökről?

Figyelt kérdés
Számomra csalódás, tele van illusztrációval az egész. Azt hittem, hogy viszik majd a kamerát a különböző tetthelyekre, mutatják a nyomozást, de ehelyett színészkednek benne. Rögtön az elején ejtettem a sorozat nézését, amikor a kihallgatást is eljátszotta az egyébként valódi nyomozó fickó. Még az ID Discovery szintjét sem éri el.

febr. 8. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem láttam még.
febr. 8. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
nem
febr. 8. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem láttam, de kétlem, hogy köze lenne a valósághoz.
febr. 8. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
propaganda az egész
febr. 8. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, elmesélek én is egy történetet, szerintem sokkal jobb, mint egy sorozat. Egyszer felvettem kocsival egy random embert, és elvittem oda, ahova kérte. Aztán feltűnt, hogy nincs meg a táskám (érték nem volt benne). Na, akkor irány a rendőrség. Miután ezt elmondtam, nem sok kérdés volt, és beültettett egy rendőr egy civil autóba, nekiálltunk felkeresni az illetőt. Olyan helyekre mentünk, hogy nem is tudtam, hogy ilyen létezik a városban (vidéki kisváros). Végül nem találtuk meg (bár kaptam gumikesztyűt az "elintézéshez"), aztán pedig megbeszéltük, hogy emiatt felesleges feljelentést tennem, csak az időmet pazarlom vele. De ha egyszer meglátom azt az emberszerű izét, remélem emlékezni fognak erre a rendőrök is.
febr. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!