Vám és pénzügyőrségnél meddig lesz létszám stop a vp és az apeh összevonása miatt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 16:44
1/19 anonim válasza:
Kérdezd meg Orbánt! Ő talán tudja.
2/19 anonim válasza:
szerintem addig, amíg mindenki nyugdíjba nem megy tőlük
3/19 A kérdező kommentje:
vicces fiuk normális válasz esetleg ?
2010. szept. 20. 17:15
4/19 anonim válasza:
mi ezen a vicces? ez a valóság. Szerinted miért van létszámstopp??
5/19 A kérdező kommentje:
jó van nyílván orbánal nem beszélek ebből következik hogy egy olyn ember válaszát várnám aki tud a dologról valamit nem ilyent hogy kérdezd meg orbát meg ilyenek ez nem válasz
2010. szept. 22. 01:54
6/19 anonim válasza:
nem lehet tudni, nem érted?? Ráfogják, hogy nicns pénz, és ezért létszámstop van, ennyi. Határozatlan időre. Ami valószínűleg több év lesz. Orbán sem tudja, sőt nem is érdekli.
7/19 anonim válasza:
Tőlem aztán lepontozhatsz. De!
Szerinted ilyen magas szintű helyesírással felvesznek oda?
Üdv: egy volt vám-és pénzügyőr
ui.: Valóban addig lesz létszám stop, amíg meg nem szűnik valakinek a munkaviszonya.
8/19 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le! gyorsan írtam azért szar . mért szereltél le ha meg lehet kérdezni ?
2010. szept. 23. 09:21
9/19 anonim válasza:
Üdv! Előző vagyok..
Diplomatikusan fogalmazok. Azért, mert úntam. Folyamatos belső viszályok, nem becsülik meg a munkádat, és ők sem kevésbé korruptak, mint a rendőrség.
Mos is az államnak dolgozok, de milliószor jobb helyen és még a szeretem is, amit csinálok.
10/19 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ és most milyen területen dolgozol ?
2010. szept. 23. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!