Az egyik gimiben januárban volt egy takarítónői lopás akarom mondani, hogy takarítónőtől loptak.
Engem tanúként hallgattak ki, annyit mondtak, hogy kislányok edzettek, voltak öltözők, de takarítónőtől loptak. Hogy mit loptak a takarítónőtől, azt nem mondta a nyomozó.
A jegyzökönyv elején az van, hogy Btk.370 praragrafus (1) és a (2) bekezdés a. pontja alapján.
Erről mit lehet kikövetkeztetni, hogy mit lophattak el milyen értékben?
Hogy más lopott e vagy nem, nem tudom, de èn biztos, hogy nem loptam.
2022. máj. 26. 19:29
3/27 anonim válasza:
Biztos az öltözőkulcsot kommunizálták el. :D
2022. máj. 26. 19:31
4/27 anonim válasza:
A srácok használt bugyit lopnak a csajok dezodort akár, de spécik kisebbségek mindenféle fémes dolgot eladják a méhesbe
2022. máj. 26. 19:34
5/27 anonim válasza:
Levike mért vagy abban olyan biztos, hogy nem te loptál?
2022. máj. 26. 19:35
6/27 anonim válasza:
#5 :DD
2022. máj. 26. 19:37
7/27 anonim válasza:
Levike abban is biztos volt, hogy nem ő vágta fel a sátrakat, meg abban is, hogy nem lopta el a pénzt az öltözőből, aztán valahogy csak eszébe jutott, hogy ő volt
Amúgy a további projektekhez tudom ajánlani Kecskemétet.
Az ottani kapitányságon nagyon kedves nyomozók vannak.
2022. máj. 26. 19:39
8/27 anonim válasza:
Adnám amúgy, ha ezt a kérdésgyártó hülye gyereket egyszer tényleg bevinnék 72 órára, mert a sok fiktív kérdése szemet szúrna valakinek 🤣
2022. máj. 26. 19:45
9/27 anonim válasza:
Levike mindig biztos benne hogy nem ő volt, mégis mindig a rendőrségen köt ki. Épp azért kérdeztem, miért olyan biztos benne.
2022. máj. 26. 19:48
10/27 anonim válasza:
Minden elismerésem a rendőröké, és nyomozóké, akiknek ilyen Levike típusú alakokkal kell bajlódniuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!