Tényleg elvehetik a jogsimat, vagy milyen büntetésre számíthatok hogyha történt egy koccanás és nem ismerem el a hibámat? Bővebben lent!
Ez most olyan, minthogy ha én kimennék az utcára és lefotóznék egy parkoló autót majd besétálnék a rendőrségre és azt állítanám, hogy nekem jött.
Annyit érnék el vele, hogy csak kiröhögnek.
Koccanásos esetekkel amúgysem foglalkozik a rendőrség, csak abban az esetben ha azonnal rendőr van hívva. Viszont a ti esetetekben ha azonnal rendőr lett volna hívva se történt volna semmi. Nincs sérülés így annyit mondtak volna, hogy menjetek a dolgotokra, ne tartsátok fel a forgalmat.
#12 Mivel nincs sérülés így balesetnek sem minősíthető. Térfigyelő ebből különben sem vett fel semmi érdekeset. A rendőrség ilyennel nem fog amúgysem foglalkozni mivel nincs sérülés. Ha foglalkozna ilyen esetekkel, nem lenne idejük valódi problémákat megoldani mert állandóan ebből állnának ki.
Jogsid meg aztán végképp nincs veszélyben. Ahhoz súlyos személyi sérüléssel vagy halállal járó balesetet kellene okoznod.
Ez az ügy, hogy elmentetek a helyszínről le is zárult.
#14 Egy picikét az én autómon is látszik ezüst festék itt-ott.
Megkarcolta a fa, valaki parkolóban végig húzta, kisgyerek megkarcolgatta... mit tudom én, ezeregy indokot lehetne arra találni miért kopott le a festék. Ne legyél már ennyire paranoiás. Semmi nem lesz belőle.
Mi lesz veled ha egyszer tényleg komoly baleset ér ahol az anyagi kár százezres, milliós nagyságrendű? Nem kívánok ilyet, ne érts félre, isten ments, de egyből rájönnél, hogy miért nem kellene most aggódnod.
Személyi sérülés nincs, helyszínről távoztatok. Onnantól, hogy ez megtörtént a "messziről jött ember" elve érvényesül.
"Még aznap jópárszor felhívott és rendesen megfenyegetett."
Azóta is hívogat?
Tegyél bejelentést a rendőrségen, hogy zaklatnak telefonon. Egyik számot letiltottad, azóta rendszeresen hív más számról.
Majd a rendőrök kifigyelik, aztán ő fog nagyot nézni, amikor vádlottként beidézik. De még azok is megütik a bokájukat, akik odaadták neki a telefonjukat erre a célra. Ha van fenyegető SMS tőle, azt mentsd el. Jó lesz bizonyítéknak. A bejelentésnél nyugodtan elmesélheted, hogy mindennek egy koccanás az előzménye.
#17 sms nincs csak hívás. Ha lenne akkor természetesen lefotóznám. A másik szám is valami rokonáé lehet. Tudakozó szerint legalábbis mert mind2 számhoz ugyanaz a vezetéknevet adja ki a tudakozó. Csak a keresztnév más.
#18.miről beszélsz? Milyen belém rongyolsz ember. Egyébként lehet még 20 se volt a tempó. Na és hogy jelentene fel bizonyíték hiányában?
18.
Nem lógott meg, semmit nem csinál a rendőrség. Neked semmit nem kell kifizetned, arra van a betétlap, de azt ott helyben kellett volna, mert ezt így már a biztosító se veszi szívesen. Úgyhogy a srác nem tud mit csinálni. Ha mégis kimenne a rendőrség, amit nem fog, mond meg, hogy ajánlottál betétlapot, neki nem kellett, a biztosítót megkérdezheted, hogy ennyi idő elteltével, ha csak ténylegesen az a kár van rajta, amit a te autód okozott, kiállíthatod e a betétlapot. A biztosító embere pedig leellenőrzi az autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!