Mit tehetek ha a postásfutár becsapott 15000Ft érték alatt?
Figyelt kérdés
A történet: Reggel hozták a csomagot, én átvettem 10870Ft értékben, az utánvételi díj 8000 Ft volt,nos mivel nem az én pénzemről van szó hanem valakinek szívességből vettem át, mit tehet? Lehet egy feljelentést tenni? Úgy tudom nem az első ilyen eset ez. Lehet hogy első olvasásra az a 2870Ft nem túl sok de épp iskolakezdés előtt állunk egy egyetemi hallgató és szakközépiskolás gyerek van itthon,ezért most minden forint számít!2010. aug. 24. 13:21
11/15 anonim válasza:
Ez így magas. Mennyit kellett volna fizetned és mennyi pénzt adtál
ha nem mondasz semmit akkor borravaló
12/15 anonim válasza:
Ha minden forint számít, minek rendelgetsz -.-'
Amúgy nem vert át. Vagy sok borravalót adtál neki, vagy meg annyi a szállítás. Utánvétnél borzalmasan magas a postai díjszabás sajnos :(
13/15 anonim válasza:
Nem néztem meg a díjszabást, de az utánvétes kb. ennyibe kerül. Ezért inkább utalok, és sima posta.
Úgy gondolom, hogy nem vert át.
14/15 anonim válasza:
8000 az áru értéke, 2870 az utánvétes szállítás.Korrekt.
15/15 anonim válasza:
Magyarul akkor a kérdező nem tud számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!