Mit tehetek ha a postásfutár becsapott 15000Ft érték alatt?
Figyelt kérdés
A történet: Reggel hozták a csomagot, én átvettem 10870Ft értékben, az utánvételi díj 8000 Ft volt,nos mivel nem az én pénzemről van szó hanem valakinek szívességből vettem át, mit tehet? Lehet egy feljelentést tenni? Úgy tudom nem az első ilyen eset ez. Lehet hogy első olvasásra az a 2870Ft nem túl sok de épp iskolakezdés előtt állunk egy egyetemi hallgató és szakközépiskolás gyerek van itthon,ezért most minden forint számít!2010. aug. 24. 13:21
1/15 anonim válasza:
hát hogyha külföldről hozott vmi nagyon nagyot akkor lehet annyi
2/15 anonim válasza:
Hol itt a logika össze vissza írtál értékeket. Amik nincsenek össszefüggésben.
3/15 A kérdező kommentje:
Igazból Miskolcról hozott autóhifihez alkatrészt ha jól tudom ..
2010. aug. 24. 13:31
4/15 anonim válasza:
Nem csapott be.Te nem szóltál.-->Így tul.képp adtál neki 2870 Ft borravalót...
5/15 anonim válasza:
A futár nem csinált semmi rosszat.Mondanod kellett volna h.várod a visszajárót,így azt hitte h.ez a borravaló..
6/15 anonim válasza:
Hol írta össze-vissza? Számolj!
Hát így jártál, sajnos nem tudsz hová fordulni... Erre szokták mondani, hogy nézd meg, hogy mit írsz alá...
7/15 anonim válasza:
Milyen összegek vannak itt ??? Csak én nem értem?
8/15 anonim válasza:
10870 Ft a csomag , ha jól értem ebből 8000 Ft a szállítás, valószínűleg 2870 Ft a cucc értéke. Mit nem ért a kérdező? Utánvételes szállítás mindig is klasszisokkal drágább mint a normál. Elég csak a posta díjszabásait megnézni.
9/15 anonim válasza:
Nem a csomag volt 8000-szállítással együtt?..
Biztos nem az a szitu h.2870 a csomag és 8000 a szállítás...
De nem világos:s
10/15 anonim válasza:
8000Ft a csomag és 2870Ft a szállítás az életszerűbb. Kapnod kellett egy átvételi elismervényt, egy másolatot abból, amit aláírtál átvételkor. Azon mi szerepel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!