Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Kassai utcában jogos volt a...

A Kassai utcában jogos volt a 10 lövés?

Figyelt kérdés
Nem lett volna elég 1?
2020. dec. 25. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
9%
Szerencse, hogy csak 10 golyó van a tárban.
2020. dec. 25. 15:23
 52/88 anonim ***** válasza:
8%
Nem akarok senkit sem bántani, de ha ilyenek őrzik a rendet, akkor nagy baj van. Most ne magunkat képzeljük a csaj helyébe, mert nyilván mi civilek, akik még sosem fogtunk fegyvert, beszarnának egy ilyen szituációban és ugyanígy összevissza lövöldöznének, ha egyáltalán elő tudják szedni a fegyvert a nagy izgalomban. De ezek kiképzett rendőrök, nem szabadna, hogy pánikba essenek. Mellesleg a rendőr nem bíró és nem is ítélet végrehajtó (ez nem a Dredd!) Na meg nem is hóhér!
2020. dec. 25. 15:32
 53/88 anonim ***** válasza:
89%
Most költséghatékony volt a rendőrség. A dühöngő kihallgatási, őrizeti, bíróság eljárási és börtönköltségekkel szemben 10 lőszer ára.
2020. dec. 25. 15:40
 54/88 anonim ***** válasza:
96%

Ez a baj az internettel, minden hülye össze-vissza írogathat.

Akik a rendőrt hibáztatják kívánom nekik, hogy rájuk támadjon egy késes hülye de a rendőrség késve érkezzen. Ja várj, hát akkor is a rendőr lenne a hülye......

2020. dec. 25. 15:47
 55/88 anonim ***** válasza:
10%

55

Engem nem érdekel a bűnöző. Csak azt mondom, hogy nagyon nem mindegy, hogy egyes szituációkra hogyan reagálnak a rendőrök. Egy rendőrnek nem szabad pánikolnia meg sokkol állapotba kerülnie. De nyugi, ki fogják ezért tüntetni. Mondjuk nekem ez nem volt meglepetés. Amikor minket kiraboltak a c-k, nem mert kijönni a rendőr. Szerintem gyávák, de ez csak az én véleményem.

2020. dec. 25. 15:52
 56/88 anonim ***** válasza:
6%

Remélem nem épűl fel a meglőtt rendőr. Ennyit a rendőrség is megérdemel. Azt gondolják mindent megtehetnek.

És akkor le lehet pontozni.

2020. dec. 25. 16:01
 57/88 anonim válasza:
96%

Mozgó célpontra iszonyatosan nehéz célozni, hiába tanultál meg fegyverrel lőni. Teljesen nem ugyanaz egy éles helyzet mint egy lőgyakorlat. Én nem rendőr vagyok, de aktívan együtt dolgozom a rendőrséggel, és nem egy hasonló esetet láttam itt az országban vagy akár külföldön. Én legjobban a dolgok pszichológia részéről tudnék beszélni, és tudnék írni egy minimum 3 oldalas elemzést arról hogy mi játszódhatott le a rendőrnő fejében(még így ismeretlenül is) Láttam én már olyat, hogy drogtól tűlfűtött ember 4 rendőrnek szalad neki, és hiába lőttek bele 3(!!)golyót továbbra is úgy ment mint valami dühödt bika. Ez még a pályám elején volt, és nem is közvetlen a rendőrök mellett álltam a helyszínen, de tökéletesen láttam mindent és iszonyatosan le voltam sokkolva így első látásra. Sokat tanultam erről, de még én (egy szakképzett ember a témában) sem tudott a szemének hinni hogy ilyenre képes a drog meg a düh, agresszió. Az igazat megmondva még én is x év tapasztalat után beleeresztettem volna a tárlat ha úgy jönne nekem(ráadásul össze-vissza szúrkálta volna a társamat)

Mint mondtam dolgoztam már több országban is, és szeretnék mindenkit megnyugtatni hogy az oroszoknál még rosszabbul is járt volna a pasi. Hármat belelőttek volna a lábába, de még 3x megforgatták volna benne a kést is..

2020. dec. 25. 16:03
 58/88 anonim ***** válasza:
71%

56. Igen ilyen eset is van. Én egy kisebb falu diszkója előtti "tesvér" kontra rendőr afférról tudnék mesélni de ez itt más eset.

Azért a magyar rendőrök nincsenek kitéve mindennaposan, ha be is pánikolt a rendőr azt be lehet tudni a rossz képzésnek is.

2020. dec. 25. 16:04
 59/88 anonim ***** válasza:
100%

Anno beszéltem egy csendőrrel és kérdeztem, hogyan sikerült nekik hatalmas tekintélyt szerezni, hogy például egyszerű felszólítással megbírtak fékezni ketten egy 150 fős lakodalmi verekedést?

Nem nekünk volt tekintélyünk - válaszolta, hanem a fegyvereinknek. Ellenünk támadási szándék esetén is jogszerűen használhattuk.

2020. dec. 25. 16:05
 60/88 mindentudó99 ***** válasza:
94%
A rendőr nem pánikolt. Végre tette a dolgát. Ma 16;01 Te meg embernek nem is vagy nevezhető
2020. dec. 25. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!